0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov se po výhře v Počítkách udržel v čele tabulky


Branky


0

V souboji prvního s posledním se překvapení nekonalo a Křižanov výhrou potvrdil pozici lídra v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení brankou Mužátka

Křižanov, který je vedoucím mužstvem soutěže, přijel do Počítek s jasným cílem - získat tři body. Poprvé se domácím divákům představila nová posila Martin Řeháček, který by měl vyztužit obranné řady nejvíce inkasujícího celku soutěže. Od začátku utkání se jeho cíl však nenaplňoval. Počítky byly vyrovnaným soupeřem a Křižanovu se nedařilo vypracovat gólovou šanci. Počítky hrozily pouze ze standardních situací. Křižanov se však ve 22. minutě ujal vedení, kdy po centru do vápna byl Jan Mužátko důrazný a dotlačil míč za Michala Martinčiče. Důležitým okamžikem byla také 27. minuta, kdyPavel Kaštan zasáhl Adama Svobodu vysokou nohou do obličeje s krvavým zraněním a rozhodčí König nepotrestal hostujícího záložníka žlutou kartou. Kaštan v tu chvíli už jednu žlutou kartu měl. Do konce první půle se skóre už neměnilo.

David Nobicht dvěma góly rozhodl

Do druhého poločasu vstoupily lépe Počítky, které Křižanov nepustily z vlastní půle do 55. minuty. To po chybě domácího obránce vstřelil lehký gól kapitán hostů David Nobicht. Po této brance se utkání dohrávalo pouze s minimem šancí. Poslední branku vstřelil opět kapitán hostů David Nobicht a uzavřel skóre na 3:0 pro vedoucí tým soutěže. Hostující Křižanov se tedy rychle oklepal po minulém týdnu, kdy poprvé v soutěži prohrál a ztratil první body. Náskok v čele tabulky je pro křižanovské tříbodový, ale příští týden se hraje šlágr kola Bory - Křižanov. Jestli Bory zvítězí vystřídají Křižanov na vedoucí příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér domácích: „Křižanov prokázal kvalitu a potrestal naše chyby.“

SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Do utkání jsme vstupovali s tím, že nás na těžkém povrchu nečeká nic jednoduchého. Mohli jsme se o tom přesvědčit již minule, kdy jsme zde prohráli. Vycházeli jsme ze stabilní obrany a dostali se do vedení, které jsme potvrdili druhým gólem. Domácí poté tvořili vzadu více chyb a jednu z nich jsme potrestali a utkání v poklidu dohráli.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , F. Toman [-] - A. Svoboda [-] , A. Kment [-] , D. Odehnal [-] , R. Schneider [-] , L. Sláma [-] - R. Halámka [-] (73. P. Hájek [-] ) , P. Kříž [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , A. Burian [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] , J. Mužátko [-] - D. Uhlíř [-] , M. Petr [-] , D. Nobicht [-] (83. M. Burian [-] ) - F. Trnka [-] , P. Kaštan [-] -

ŽK: 38. P. Kaštan , 40. A. Burian .
Hráči zápasu: M. Martinčič - D. Nobicht .
Místo: Počítky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - TOMANDLOVÁ Karolína, DÍTĚ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.