D. Křiva 51. (p.)
1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nešťastné zranění skolilo Buchlovice


Branky


51. D. Křiva (p.) - 9. P. Vrták , 53. O. Šuranský , 67. D. Klvaňa (p.) , 74. O. Vašek (vl.) , 90. F. Brzica
3

S jarem přišlo do hostujících Nedchlebic nové vedení v pozici trenéra, který svými dynamickými tréninky a dobře poskládání sestavou s vhodným rozestavením, dokázal tým motivovat, stmelit a přivést k lepšímu výkonu.

I samotní hráči pak podali skvělí výkon a Buchlovice přehrávali. Hosté branku domácích nějak neohrožovali, za to brána Buchlovic byla v obležení z pokutových kopů, i rychlých útoku ze stran záložníků i po kombinaci že středu hřiště.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil o 7 minut dříve

Góly padaly průběžně celý zápas, v první půli však jen jeden, kdy se prosadil hostující Vrták.

Jeden z hlavních důvodů horšího výkonu domácích bylo i zranění v celku domácích, kdy se Huráb potkal v souboji s hostujícím brankařem. Ten si pokryl míč tělem a záložník Huráb po srážce špatně dopadl na stojnou nohu. Kvůli hroznému povrchu hřiště na jeho neštěstí tak dopadl zrovna do jámy. a vykloubil si kotník.

Došlo tak k předčasnému ukončení poločasu, lékař po ošetření nohy dostal kloub tam, kde měl být a po rentgenu se však zjistilo, že hráč má bohužel potrhané vazy a zlomené trojitou zlomeninu kosti.

Druhý poločas

Domácí Buchlovice se prosadily pouze jednou, a to kapitán Křiva, který v druhém poločase proměnil pokutový kop. Ten tak docílil k vyrovnání utkání, ale to však pouze jen na 2 minuty.

Ke konci druhého poločasu Nedachlebice prostřídaly několik hráčů, kteří se ještě šetřili po dlouhodobých zranění, a ti poté ještě navýšili stav utkání o další 2 góly díky dynamickým útokům do již unavené obrany.



Ohlasy k zápasu



TJ Nedachlebice
René Kafka: Samotní hráči podali skvělí výkon a Buchlovice naprosto přehrávali, nebýt penalty Buchlovice neskoruji a branku Nedachlebic nijak zvlášť neohrozí než maximálně dvěma střelami za zápas.



Sestavy


TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - O. Vašek [-] , J. Kořínek [-] , D. Křiva [-] , Z. Tomešek [-] , M. Hromada [-] , J. Huráb [-] (38. R. Lukeštík [-] ) , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , H. Karásek [-] , P. Kunc [-]

TJ Nedachlebice
A. Hájek [-] - M. Nožička [-] , M. Bartoš [-] (81. P. Nožička [-] ) , D. Klvaňa [-] , F. Brzica [-] , P. Vrták [-] , O. Šuranský [-] , D. Škrášek [-] (80. O. Čtvrtníček [-] ) , T. Klvaňa [-] (70. R. Kafka [-] ) , T. Pisklák [-] , J. Ryška [-]

ŽK: 39. D. Křiva , 65. Z. Tomešek - 30. T. Pisklák , 50. F. Brzica , 85. D. Klvaňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VEČEŘA David - MITÁČEK Václav, POLÁŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích