Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

17.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluk opět zvítězil s výsledkem 3:1


2

V sobotu 9. 4. 2022 jsme mohli v 1.A třídě skupině B Zlín vidět pouze jeden zápas, a to když Hluk hostil Fryšták. Domácí už od třetí minuty vedli utkání a dotáhli to tak i do zdárného konce na 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Z webu Spartak Hluk

Je sobota 9. 4. 2022 a do Hluku přijelo na mistrovské utkání mužstvo z Fryštáku.

Trenér domácích, Vojtěšek, měl problém postavit mužstvo, protože scházeli Pěgřim, Kročil, Kukla a hlavně nejlepší střelec I.A. třídy skupiny B. Tomáš Martiš.

Hluku se vydařil začátek. Ve 3. minutě tvrdě v vypálil z hranice pokutového území Sopůšek, brankář Mikel sice vyrazil do boku, ale u míče byl nejdříve všudybyl Zelinka, který tak dal první branku zápasu. 1:0.

V 10. minutě unikl po pravé straně Zelinka, ideálně nahrál Skovajsíkovi, který touto šancí nepohrdl.2:0. Potom se hra odehrávala většinou uprostřed hřiště. Fryšták má ve svém středu velmi dobré technické a zkušené hráče, takže měl v určitou chvíli i navrch, ale nějakou super šanci si nevytvořil Snad jen trestný kop Dobeše musel Gašek vytěsnit na roh.

Domácí si výhru pohlídali

 Po přestávce se snažil Fryšták něco z utkáním udělat, a to se mu povedlo v 54. minutě, kdy střelu Vavruši někdo tečoval a ta skončila v rohu domácí branky. 2:1.  

To Fryšták povzbudilo a měl v tuto chvíli psychicky navrch.

V 76. minutě však všechno na sebe sebral kapitán Roman Sopůšek, který po samostatné akci zkušeně skóroval na 3:1.

Pak hru zase přebrali domácí a vytvořili jsme si několik šancí, z nichž největší byla po úniku Zelinky tentokrát zleva, Adam dobře viděl nabíhajícího Zlínského, který by skóroval do prázdné branky, ale obránce hostů stačil změnit směr míče.

Vítězství bylo i přes všechny potíže zasloužené, utkání domácí od 70. Minuty dohrávali se třemi dorostenci a čtvrtý střídal v 90. minutě. 



Sestavy


Spartak Hluk
A. Gášek [-] - Z. Horák [-] , J. Machala [-] - P. Přecechtěl [-] (90. M. Frühauf [-] ) , O. Crla [-] , O. Machala [-] (67. D. Zlínský [-] ) , A. Zelinka [-] , R. Sopůšek [-] , T. Skovajsík [-] , T. Šimoník [-] - - V. Škorec [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Naňák [-] , L. Skalička [-] , O. Kučera [-] , T. Chudý [-] (61. P. Petráš [-] ) - J. Dobeš [-] , J. Hřebačka [-] , J. Valášek [-] , D. Kolář [-] (85. P. Bednařík [-] ) - T. Halašta [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 50. Z. Horák , 87. O. Crla - 32. J. Valášek , 52. M. Vavruša .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - ŠTIPČÁK Martin, DOSTÁLEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích