1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Nedvědice Dinga v poslední minutě chytil penaltu a zařídil vítězství


Branky


0

Nedvědice vyloupila i hřiště Osové Bítýšky a po výhře 2:1 zůstává v boji o první místo v tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice dvakrát udeřila

V osmém kole Okresního přeboru na sebe narazily dva celky z horních pater tabulky. Nedvědice začala podzimní část soutěže ve velkém stylu a po sedmém kole držela druhou příčku. Domácím fotbalistům Osové Bítýšky patřila příčka šestá. V zápase proti týmu Nedvědice se domácí museli obejít bez tří hráčů základní sestavy. Přesto to právě byli domácí, kteří si vytvořili gólové šance. Nejprve Broža nedokázal po centru Bárty ze šesti metrů umístnit míč mezi tři tyče a ve vyložené šanci minul bránu. O chvíli později postupoval sám na brankáře Dingu Bárta, ale v koncovce selhal. Zato hosté v první půli vytěžili z minima maximum. Po rychle rozehraném rohovém kopu a centru do vápna si domácí dali v 19. minutě vlastní gól. Brankáře Hršela překonal hlavou spoluhráč Broža. Gól byl nakonec, ale připsán Petru Havířovi. Nedlouho poté domácí udělali chybu v rozehrávce před vlastní šestnástkou a hosté trestali podruhé. V 38. minutě se trefil Roman Šikula. Do šaten tedy odcházeli nakonec spokojenější hosté.

Dinga zařídil tři body

V druhé půli domácí dali vše do útoku, ale snížit se jim pořád nedařilo. Naopak hosté podnikali rychlé kontry, které ovšem ke zvýšení stavu nedokázali zužitkovat. Deset minut před koncem se domácím podařilo snížit z přímého kopu J. Jelínkem. Od té chvíle si vytvořili drtivý tlak. Vyrovnat domácí mohli v 90. minutě z penalty po faulu hostujícího brankáře Dingy na Brože. Ovšem penaltu domácímu Večeřovi Dinga chytil. Hosté si odvezli nakonec tři důležité body a přiblížili se na dva body vedoucímu Křižanovu.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný, trenér O. Bítýšky: Utkání rozhodla větší produktivita proměňování šancí. Dnes jsme neproměnili třetí penaltu v řadě.

SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Procházka, trenér Nedvědice: V první půlce si obě mužstva vytvořila několik brankových příležitostí . My jsme vstřelili dvě branky a měli jsme přidat další dvě. Byli jsme fotbalovější , drželi jsme míč na zemi. Druhou půlku mám dělali problém dlouhé nakopávané míče na Brožu a Pohla. Pokud by domácí proměnili pokutový kop v poslední minutě, byla by to pro nás ztráta . Je to velice důležité vítěství a hráči si ho za svůj výkon zasloužili.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - J. Pohl [-] , L. Bárta [-] , M. Hála [-] (79. T. Malý [-] ) - O. Liška [-] , J. Jelínek [-] , P. Večeřa [-] - L. Broža [-] , P. Jelínek [-] - M. Drápela [-] (69. P. Malý [-] ) , A. Trojan [-]

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - V. Šikula [-] (81. D. Houdek [-] ) , T. Hovorka [-] , J. Čermák [-] , D. Mareš [-] , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , R. Šikula [-] , M. Darkwah [-] (60. T. Beran [-] ) , Z. Prudký [-] (52. M. Škvařil [-] )

ŽK: 15. J. Jelínek - 50. Z. Prudký , 83. R. Šikula .
Hráči zápasu: L. Broža - L. Dinga .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.