1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vyhrál šlágr kola v Hamrech


Branky


0

Fotbalisté Křižanova i v sedmém kole nepoznali hořkost porážky a zůstávají v soutěži bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov v prvním poločase koncertoval

Hamry  v nedělním odpoledni přivítaly na svém hřišti vedoucí celek tabulky Křižanov. Ten v dosavadním průběhu soutěže neztratil ani jeden bod a všechny svá utkání vyhrál. Zápas začali lépe hosté a dostávali obranu domácích Kladivářů do úzkých. Už po pár minutách bylo pro domácí zle. Po faulu pár metrů za velkým vápnem přišel na řadu přímý volný kop. Nejlepší hráč zápasu Aleš Burian ho zužitkoval a otevřel v 6. minutě skóre zápasu - 0:1. Za čtvrt hodiny bylo pro domácí ještě hůř, když po špatném bránění přišel druhý gól. Dlouhý nakopnutý míč domácí obrana nestihla zachytnout a hostující útočník David Nobicht se dokázal prosadit -0:2. Po půl hodině přišla naděje pro Hamry. Po ruce hostů ve vápně proměnil penaltu kapitán Pavel Novotný - 1:2. Ovšem na konci poločasu opět po chybě obrany přišel podobný gól jako předchozí a Filip Trnka zvýšil na 1:3. 

Druhá půle již branku nepřinesla

Druhý poločas zahájily Hamry útočně a připravily si pár šancí, které však nedotáhly do konce. Poté se hra vyrovnala a soupeř z Křižanova si hlídal výsledek. Ke konci zápasu opět přišel tlak domácích, avšak ani to gól nepřineslo, když prázdnou bránu netrefil ani Jan Zeman a výsledek se tak už nezměnil. Spanilá jízda Křižanova Okresním přeborem tedy pokračuje a na prvním místě mají již jejich fotbalisté pětibodový náskok. Jejich neporazitelnost se budou snažit v příštím kole ukončit Rozsochy. Domácí Kladiváři zůstávají v soutěži trochu za očekáváním a průběžná osmá příčka je pro jejich fanoušky určitě zklamáním. Do konce soutěže však zbývá ještě devatenáct kol a jak se říká zajíci se počítají až po honu.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Vojtěch Zedníček, trenér Hamrů nad Sázavou: Zápas jsme chtěli začít odzadu, ovšem už po čtvrt hodině to bylo 0:2 a museli jsme hru otevřít. Přišlo snížení, ale po další chybě obrany přišel před půlkou třetí gól, který nás zlomil. V útoku se nám také nedaří střelecky, takže už se s tím dalo těžko něco dělat.

SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Do utkání jsme vstoupili aktivně a šli rychle do vedení po krásném přímém kopu Aleše Buriana. To nám dalo klid a větší sebevědomí na kopačky a domácí jsme stále přehrávali. Přidali jsme druhý gól utkání, ovšem od té doby byli zase aktivnější domácí. Po snížení z pokutového kopu bylo dobře, že jsme ještě do poločasu utekli soupeři o dvě branky. V druhé půli měli Hamry územní převahu, ale výsledek jsme již dobře ubránili.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , I. Sojma [-] , M. Landsman [-] (78. F. Řebík [-] ) , A. Šabart [-] - P. Vašek [-] , D. Havlík [-] , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] , J. Zábranský [-] - V. Zedníček [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , A. Burian [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] , J. Mužátko [-] (78. P. Štěpánek [-] ) - D. Uhlíř [-] (69. J. Stupka [-] ) , M. Petr [-] , D. Nobicht [-] - F. Trnka [-] (88. M. Burian [-] ) , P. Kaštan [-] (88. M. Sedláček [-] ) -

ŽK: 59. V. Zedníček , 75. M. Landsman , 88. F. Řebík - 39. D. Invald , 80. J. Stupka , 89. M. Petr .
Hráči zápasu: A. Burian , F. Trnka .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - LANDSMAN David, PETERKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.