1:2
(0:0)
87. P. Havíř
90. Z. Prudký (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice vyhrála penaltou z 94. minuty utkání


Branky


80. D. Lahodný - 87. P. Havíř , 90. Z. Prudký (p.)
0

Až v samotném závěru utkání mezi Vírem a Nedvědicí padaly branky. Spokojenější musela odjíždět nakonec Nedvědice, kterou spasil pokutový kop z 94. minuty utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byla aktivnější Nedvědice

Hosté z Nedvědice vstoupili do utkání hodně aktivně a svým pohybem dělali domácím hráčům problémy. Již 4. minuta utkání naznačila ráz prvního poločasu. Po rohovém kopu hostů se dostal k hlavičce Havíř, trefil však pouze tyč. V 11. minutě po dlouhém autovém vhazování mířil hlavou Roman Šikula těsně nad. Ve 27. minutě postupoval po nepozornosti domácí obrany Roman Šikula sám na brankáře, Jaroslav Skoumal však perfektně vykryl jeho pokus. Ve 29. minutě se do jediné vážnější šance dostali domácí, jenže střelu Tomáše Piskače ztečoval hostující obránce na roh. Ve 32. minutě se po křižné přihrávce dostal do samostatného úniku hostující Dominik Nedoma, domácí brankář Skoumal stál znovu proti. Ve 39. minutě se již po několikáté vyznamenal domácí brankář Jaroslav Skoumal, který zachytil nebezpečnou hlavičku útočníka Romana Šikuly na brankové čáře. První půle tak jasně patřila celku Nedvědice. Domácí mohli za bezbrankový stav děkovat fantastickému Skoumalovi. 

Dramatický závěr zápasu

Ve druhém poločase se hra poměrně vyrovnala a nenabídla již tolik gólových příležitostí, paradoxně však padaly branky. V 60. minutě postupoval z úhlu na hostující branku Piskač, ovšem pohotový Dinga jeho pokus lehce zneškodnil. V 72. minutě mířil těsně vedle po dorážce z volného kopu hostující Čermák. V 80. minutě se diváci dočkali první branky. Matuška vybídl Lahodného, ten nasadil jesličky hostujícímu obránci a následně si poradil i s brankářem Dingou, stav 1:0.  Zdálo se, že hráči Víru vytěží z minima maximum. Proti byl ale kapitán hostů Petr Havíř, který v 87. minutě zamíříl nepovedeným centrem přesně do růžku domácí branky, vyrovnáno, 1:1. O dvě minuty později mohl výsledek utkání otočit Roman Šikula, jeho hlavička šla ovšem mimo branku. Vše nasvědčovalo tomu, že se oba celky rozejdou smírně. Nicméně to co přišlo „v 94. minutě“, překvapilo asi všech 200 přihlížejících fandů. Rozhodčí König doslova daroval hostům pokutový kop. Jeho nabídkou nepohrdl Zdeněk Prudký a hosté tak zvítězili 2:1.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
David Lahodný, hráč Víru: „Celé utkání se mi hodnotí poměrně hořce. Nejprve se vyjádřím k samotnému průběhu utkání a následně k události z 95. minuty. Do zápasu jsme museli nastoupit i se zraněnými hráči. Věděli jsme proto, že nás nečeká vůbec nic jednoduchého. A to se také potvrdilo. Soupeř z Nedvědice se z dosavadních šesti utkání prezentoval jako nejkomplexnější mančaft. To, že jsme po poločase neprohrávali 0:4, bylo pouze díky neskutečným zákrokům Jardy Skoumala. Druhý poločas byl již vcelku vyrovnaný. My se dostali před koncem zápasu do vedení. Hosté dle předchozího průběhu utkání zcela zaslouženě vyrovnali, i když se jednalo o opravdu šťastnou trefu. Poté ovšem přišel již zmíněný moment. Sudí König nastavoval 4 minuty. V končící 95. minutě došlo k naprosto čistému souboji v našem pokutovém území, kdy náš bránící hráč byl jasně rychlejší, dostal se před hostujícího hráče tělem, ten se od něj odrazil a penalta byla na světě. Rozhodčí König vzal tak osud utkání do svých rukou a hostům z Nedvědice daroval tři body.“

SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Celý zápas jsme byli lepším týmem , vypracovali jsme si několik 100% šancí , ale vynikající zákroky domácího brankáře a naše nedůslednost při zakončení nás dostala do problému. Branku , kterou jsme inkasovali v 80. minutě , nás vyburcovala ještě k větší bojovnosti , maximálnímu nasazení a otočení výsledku , kdy jsme hráli až do úplného konce , což se nám vyplatilo.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - L. Viktorin [-] , F. Rejda [-] , I. Kadlec [-] , D. Lahodný [-] - V. Skoumal [-] , J. Dufek [-] , J. Preisler [-] (55. K. Řehoř [-] ) , D. Šenkýř [-] (46. P. Jílek [-] ) - J. Smolík [-] (46. M. Matuška [-] ) , T. Piskač [-]

SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - D. Nedoma [-] , R. Šikula [-] , M. Darkwah [-] , Z. Prudký [-] - D. Bracek [-] , R. Krejčí [-] , D. Mareš [-] , P. Havíř [-] - M. Řehůřek [-] , J. Čermák [-]

Hráči zápasu: J. Skoumal - M. Darkwah , R. Šikula .
Místo: Vír. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kőnig Miroslav - Čech,Lhotský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.