3:1
(1:1)
26. V. Hulák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov po domácí výhře udržel vedení v tabulce


Branky


9. F. Trnka , 63. D. Uhlíř , 80. D. Nobicht - 26. V. Hulák (p.)
0

Domácí fotbalisté Křižanova i v šestém zápase podzimní části zvítězili, tentokrát v domácím prostředí nad nováčkem soutěže z Věchnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov vyrovnal z penalty

Domácí vstupovali do utkání v pozici lídra tabulky a své předchozí úspěchy chtěli potvrdit také proti nováčkovi soutěže z Věchnova. Hosté však byli posilnění vysokou výhrou v předchozím kole. Zde se prosadil kanonýr soutěže Ondra Ostrýž čtyřmi brankami a také v Křižanově chtěl ukázat své kvality. Do samotného utkání vstoupili lépe domácí. Během prvních deseti minut nepustili svého soupeř za půli a vytvořili si územní převahu, kterou korunovali v desáté minutě. Po přihrávce Davida Nobichta se ve vápně uvolnil Filip Trnka a poslal domácí do vedení. Tato branka spíše nakopla hráče z Věchnova a ti převzali otěže hry. Poprvé se v utkání blýskl snajpr Ondřej Ostrýž, když z poloviny hřiště utekl svému obránci, avšak jeho obstřelení brankáře Petra Bajera neskončilo gólovou radostí. Hráči Věchnova i nadále dobře kombinovali a snažili se tlačit do zakončení. Odměnou za jejich aktivitu byla v 26. minutě nabídka pokutového kopu. Před ním nedokázali domácí obránci uklidit míč do bezpečí a vracející se Pavel Kaštan fauloval svého protihráče. Ke značce pokutového kopu se postavil Vít Hulák, a i když Petr Bajer vystihl stranu, neměl proti tomuto zakončení šanci. Do konce poločasu jsme mohli vidět spoustu nepřesností na kopačkách domácích borců a malé náznaky hostů o ohrožení křižanovské brány

Křižanov rozhodl v poslední půlhodině

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí a svého soupeře přehrávali. Zvrat v utkání měl na kopačkách ovšem opět aktivní Ondra Ostrýž, ale jeho průnik a následné zakončení do boční sítě si domácí obrana v zádech s Petrem Bajerem pohlídala. Hosté se často snažili najít své útočící spoluhráče dlouhými nákopy, které však za podpory větru v poklidu sbíral domácí gólman. V 63. minutě zahrával domácí kapitán David Nobicht rohový kop, do vzduchu se před hostujícím gólmanem vyšplhal Dan Uhlíř a posunul domácí do vedení. Od té doby hosté rozšířili útočné řady, tím ovšem vznikal prostor pro kombinaci domácích. Vedení mohl navýšit a zároveň uklidnit domácí ochozy David Nobicht, ovšem jeho individuální průnik a následné zakončení jen těsně míjelo Starého branku. Ten samý muž si však gólovou radost nechal až na 80. minutu. První jeho střela z poza vápna byla sražena, ovšem opakovaný pokus se povedl a nádhernou ranou pod břevno nedal D.Starému šanci. Ve zbytku utkání si Křižanov zkušeně pohlídal dvougólový náskok a udržel si tak na podzim stoprocentní úspěšnost.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Každé utkání je teď pro nás těžké. Soupeř se na nás chce vytáhnout a tím pádem hraje aktivněji a uvolněně. To se potvrdilo i dnes po naší první brance. Nedokázali jsme udržet naše tempo hry a předali otěže utkání soupeři. V druhé půli jsme však naše nepřesnosti eliminovali a Věchnov k ničemu nepustili. Dokázali jsme si vytvořit stálý tlak se šancemi na našich kopačkách. Zde jsme se gólově prosadili a soupeř po druhé brance herně již nevyčníval.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova: Ze začátku nás domácí zatlačili a rychlým gólem šli do vedení. Poté jsme začali být aktivnější a zásluhou Víti Huláka, který proměnil penaltu, jsme srovnali. Druhý poločas byl vyrovnaný, ale domácí dokázali vstřelit šťastný gól z rohu a poté přidali i třetí gól po pěkné střele. Zápasu by spíše slušela remíza, ale k té nám chyběli dva góly. Chtěl bych pochválit kluky, kteří si zkusili, že se i s prvním týmem tabulky dá hrát vyrovnaný fotbal.



Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , A. Burian [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] - D. Uhlíř [-] , P. Štěpánek [-] (56. M. Sedláček [-] ) , M. Petr [-] , D. Nobicht [-] - F. Trnka [-] (86. J. Stupka [-] ) , P. Kaštan [-] -

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Vrbka [-] , J. Bílek [-] - P. Soudek [-] , Z. Fryšonc [-] , V. Hulák [-] , P. Kučera [-] , T. Jelínek [-] (83. T. Bukáček [-] ) , R. Pivko [-] - J. Smolík [-] , O. Ostrýž [-] -

ŽK: 72. F. Trnka , 81. D. Uhlíř - 55. J. Bílek , 62. O. Ostrýž , 77. P. Kučera .
Hráči zápasu: D. Nobicht - O. Ostrýž .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 125. Rozhodčí: BUDÍN Jan - ŽANDA Milan, FLÍDR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.