Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zedníček a Havlík přestříleli Věchnov


0

Hamry konečně zabraly a jako favorit vezou tři body ze hřiště nováčka soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry se dostaly do dvougólového vedení

Ve Věchnově se domácí diváci dočkali premiéry v Okresním přeboru. Jako nováček soutěže si domácí přivezli ze dvou zápasů venku jednu výhru. Na domácí čekali v minulé sezóně druzí kladiváři z Hamrů. Těm zatím nevyšel začátek soutěže podle očekávání, kdy se herně trápili. Do sestavy se vrátil Hamrům Jiří Zábranský, domácí spoléhali na kanonýrské shopnosti Ondřeje Ostrýže. Utkání začalo vzájemným oťukáváním a první se ve 27. minutě prosadily Hamry, kdy Dominik Havlík hledal Vojtěcha Zedníčka, před kterým však obránce poslal míč přesně do šibenice. Druhý gól Hamry přidaly těsně před půlí. Ve 43. minutě Dominik Havlík zahrával rohový kop a opět obránce domácích lehce lízl míč hlavou, který skončil v síti. Hosté mohli odejít do šaten spokojeni, domácí si museli na gól počkat až do druhého poločasu.

Věchnov nejprve vyrovnal, ale nakonec slavily Hamry

V druhé půli se domácí Věchnov zvedl a hned na začátku snížil. Ve 47. minutě se o to postaral právě kanonýr domácích Ondřej Ostrýž 1:2. V 70. minutě dokonce po jejich aktivitě a slabší pasáži Hamrů došlo na vyrovnání. Postaral se o něj Jakub Smolík. Kladiváři se však nevzdali a v 77. minutě po pěkné přihrávce Pavla Novotného, zakončil přesnou ranou Dominik Havlík. Na konečných 4:2 zvýšil v 81. minutě Vojtěch Zedníček, který si ve vápně počínal jako správný kanonýr. Hamry si tedy nakonec odvezly z Věchnova velice důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér Věchnova: V prvním poločase jsme hráli velmi špatně. Soupeř nás k ničemu nepustil a stále se tlačil před naši bránu. I přes to, že soupeř nedal ani jeden ze dvou gólů jsme prohrávali 2 : 0, když jsme si vstřelili dva vlastence. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi aktivně a role se obrátili. Začali jsme Hamry přehrávat a dokázali jsme díky našim útočníkům srovnat. Mohli jsme jít i do vedení, ale nedokázali jsme vstřelit třetí gól, ve skrumáži před soupeřovou bránou. Stále jsme se tlačili, ale zapomněli jsme na zadní vrátka, za které nám dvakrát vběhli hosté a krutě trestali a dokázali si odvést všechny tři body.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík, hráč Hamrů: První poločas jsme měli pod kontrolou a dali dvě branky. Začátek druhé půle jsme prospali a domácí vyrovnali. Nakonec jsme přeci jen v nervózním závěru zaslouženě ztrhli výhru na naši stranu.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Pokorný [-] , J. Bílek [-] , J. Jedlička [-] , J. Vrbka [-] (62. L. Novák [-] ) - P. Soudek [-] , V. Hulák [-] , J. Smolík [-] (57. Z. Fryšonc [-] ) , P. Malý [-] - R. Pivko [-] , O. Ostrýž [-] -

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - A. Šabart [-] , P. Neubauer [-] , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] - L. Sýs [-] , V. Zedníček [-] , D. Havlík [-] , J. Zeman [-] , P. Novotný [-] - O. Štěpán [-]

ŽK: 62. J. Pokorný .
Hráči zápasu: V. Zedníček , D. Havlík .
Místo: Věchnov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, SEDLÁŘ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.