0:1
(0:1)
21. T. Novotný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov veze důležitou výhru


Branky


21. T. Novotný (p.)
0

V zápase dohrával Křižanov o deseti hráčích a připsal si velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov se ujal vedení brankou z penalty

Zápas nenabídl moc fotbalové krásy. Průběh zápasu byl rozkouskován, míč byl víc ve vzduchu něž na trávě. V 10 . minutě měl obrovskou šanci Šikula Roman, dostal kolmici od Dominika Nedomy a šel sám na brankáře hostí Bajera, ale netrefil branku. Ve 20. minutě se hosté dostali poprvé za zápas do vápna domácích . Domácí obránce chtěl vykopnout míč z vápna, ale hráč hostí si míč pokryl tělem a obránce domácích ho fauloval. Hosté se štěstím penaltu proměnili Tomášem Novotným, střelou doprostřed branky. Do konce poločasu se již nic nestalo. Jenom ze standartních akcí se snažila obě mužstva vstřelit branku po rozích a dlouhých autech.

Křižanov dohrával o deseti

Druhou půli se snažili domácí vyrovnat, ale šance si vypracovali až po vyloučení hráče Křižanova Daniela Uhlíře, který fauloval zezadu. Patnáctiminutovou přesilovku zatlačili hosty, vypracovali si tři gólové šance. Zakončení však bylo žalostné. Křižanov si také z brejku vypracoval šanci a mohl pojistit své vedení. Domácí brankář Dinga byl ale proti.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Dnes jsme si zápas prohráli sami, v první půlce jsme byli nedisciplinovaní. V druhé nejsme schopní ze 100% střeleckých pozic , přesně a důrazně zakončit.

SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Nedvědice v úvodních kolech posbírala cenné výhry a tak jsme vstupovali do utkání hlavně s pevnou a soustředěnou obranou.Domácí v jediné slibné šanci první půle minuli bránu a my dostali šanci pokutového kopu. Utkání bylo hodně důrazné a pro domácí často oceňované žlutými kartami. Nedvědice hrozila spíše po dlouhých autech, které mají nacvičené. Z pole to byl samý nákop, který jsme se snažili alespoň trochu eliminovat hrou po zemi z naší strany. Občas to však bylo jako na tenise. V závěru měli domácí tlak po našem vyloučení, ovšem my jsme mohli také trestat. Pro nás další důležité body se silným soupeřem na startu sezóny.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
L. Dinga [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , D. Nedoma [-] (70. P. Havíř [-] ) , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , J. Doušek [-] , J. Čermák [-] , Z. Prudký [-] (46. M. Darkwah [-] ) , T. Hovorka [-] , D. Mareš [-] (56. J. Burýšek [-] )

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , A. Burian [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] - J. Mužátko [-] (85. M. Král [-] ) , D. Uhlíř [-] , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] (90. M. Burian [-] ) - P. Kaštan [-] - M. Sedláček [-] (46. J. Stupka [-] )

ŽK: 27. J. Doušek , 40. Z. Prudký , 43. T. Hovorka , 51. V. Štefka , 90. L. Dinga - 82. M. Petr . ČK: 75. D. Uhlíř .
Hráči zápasu: P. Havíř - D. Uhlíř .
Místo: Nedvědice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROKOP Pavel - ŠTEFKA Stanislav, MAREŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.