D. Nedoma 13.
Z. Prudký 58. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice zaskočily favorita soutěže a sezónu zahájily výhrou


Branky


13. D. Nedoma , 58. Z. Prudký (p.)
0

Jednomu z favoritů soutěže se vůbec nepovedl start do podzimní části soutěže, a proto Rozsochy odjíždějí z Nedvědice s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedvědice se ujala vedení brankou Dominika Nedomy

Zápas se hrál v tropickém vedru, ale hráči obou mužstev po fyzické stránce zápas zvládli. Do Nedvědice přijel favorit soutěže pro tři body, ale hráči Nedvědice byli proti. Hned od uvodních minut se pustili do soupeře s plnou vervou. Ve 2. minutě házel Radek Krejčí dlouhý aut, který brankář hostí vyboxoval a Dominik Nedoma z voleje vracel míč zpět do branky z prostoru velkého vápna. Míč vyhlavičkoval obrance hostů z brankové čáry. Hned z protiútoku měli šanci hosté. Z rohu vápna vystřelil křižnou střelu kanonýr soutěže Petr Bureš, ale minul branku. Ve 12. minutě udeřili domácí. 0pět po dlouhém autu míč směřoval po teči hostí na rohový kop. Brankář hostí chtěl rohovému kopu zabránit, ale míč neudržel. Filip Škutchan to vystihl a míč okamžitě naservíroval na penáltu Dominikovi Nedomovi, který nekompromisně zavěsil. Domácí se snažili navýšit vedení, ale v zakončení byli nepřesní. Od 30.minuty převzali iniciativu hosté a zatlačili domácí k jejich brance. Hosté hrozili hlavně ze standartních situací, ale v zakončení byli nepřesní.

Výhru potvrdil z pokutového kopu Zdeněk Prudký

Druhá půlka byla plná nepřesností, osobních soubojů, častých diskuzí s rozhodčím. Domácí čekali drtivý nápor Rozsoch, ale ten nepřišel. Hosté měli sice uzemní převahu, ale do vyložené šance se nedostali. Defenziva domácích pracovala na sto procent. Nedvědice vyrážela do nebezpečných protiutoků. V 56. minutě dostal dlouhý pas do vápna Jakub Doušek, obloučkem si obhodil obránce, který ho fauloval a byla nařízena penalta. Určený exekutor Zdeněk Prudký s přehledem penaltu proměnil a skore 2:0 se už do konce zápasu neměnilo. Nedvědice mohla své vedení ještě zvýšit, ale brankář hostí Ondřej Svoboda vytahl tři super zákroky proti hlavičce Romana Šikuli  a dvakrát proti střídajícímu Ondrovi Mullerovi .



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Musím pochválit svoje hráče, za perfektně odvedený výkon . To co jsme si řekli v kabině, plnili na 110%. Rozsochy nás asi trošičku podcenili a po jejich vyjádřeních před zápasem, že dostanem trojku, nás pěkně nažhavili. Rozhodčí byl nejslabší článek zápasu. Další negativum bylo chování některých domácích divaků.

TJ Rozsochy
Prášil Bohumil, trenér Rozsoch: Nezasloužili jsme si vyhrát. Nedokázali jsme se vyrovnat s tvrdou hrou domácích, kterou toleroval hlavní rozhodčí.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
V. Dudák [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] , D. Nedoma [-] , F. Škutchan [-] (77. M. Darkwah [-] ) , R. Šikula [-] (80. O. Müller [-] ) , V. Štefka [-] , J. Doušek [-] (71. J. Čermák [-] ) , Z. Prudký [-] (88. M. Vojta [-] ) , T. Hovorka [-] , D. Mareš [-]

TJ Rozsochy
O. Svoboda [-] - J. Smolka [-] (80. J. Holý [-] ) , P. Bureš [-] , B. Pazdera [-] (70. M. Šafránek [-] ) , J. Kalvoda [-] (86. J. Střešnák [-] ) , L. Andrejs [-] , V. Ambrož [-] , A. Bureš [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] (65. J. Nebola [-] ) , J. Zítka [-]

ŽK: 34. T. Hovorka , 41. D. Bracek , 75. R. Šikula - 43. A. Bureš .
Hráči zápasu: D. Nedoma .
Místo: Nedvědice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŽANDA Milan, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.