1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rozsochách byl viděn festival zahozených šancí


Branky


0

V souboji dvou celků ze spodku tabulky se přiklonilo štěstí na stranu Rozsoch B, které si připsaly důležité tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

V zápase dvou celků z druhé poloviny tabulky na sebe narazily páté Rozsochy B a sedmá Bobrová B. Domácí v prozatimním průběhu soutěže jednou vyhráli proti poslední Polničce.Béčko Bobrové si jediný bod připsalo s Vlachovicemi. Bodové konto tak chtěli rozšířit oba celky. Do utkání vstoupili aktivněji hosté z Bobrové a přitlačili prvních dvacet minut rezervu Rozsoch na jejich polovině. Branky se ale hosté, kteří se dostali do několika slibných střeleckých situací nedočkali. Pak se osmělili i domácí hráči a začal festival zahozených šancí. Domácí několikrát nedokázali trefit i prázdnou branku Bobrové. Hostující Bobrová však předváděla velmi snaživý a bojovný výkon. Poločas tedy skončil bez branek a domácí diváci se určitě nenudili.

Prosecký rozhodl o výhře

Ve druhém poločase domácí pokračovali v zahazování šancí a Bobrová se štěstím všechny situace přečkávala. Nakonec to byli hosté, kteří mohli jít nečekaně do vedení. V 70. minutě ale trefil Martin Smažil břevno branky Milana Juračky. Hostující obrana přečkávala šance domácích až do 80. minuty, kdy domácí udeřili. To si Josef Kučera převzal přihrávku a předal míč Borisi Pazderovi, který ho poslal do velkého vápna. Tam si naběhl Tomáš Prosecký a poslal míč za záda hostujícího brankáře Hamříka. Ve zbytku utkání se již diváci žádné šance nedočkali, a tak si rezerva Rozsoch připsala další tři body do tabulky a posunula se na čtvrté místo v tabulce. Hostující Bobrová si tak na první vítězství v sezóně musí počkat do příštího zápasu, kde v domácím prostředí přivítá poslední Polničku.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš, trenér Rozsoch B: Zápas byl o hodně šancích. Hubená výhra nás těší.

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský, trenér Bobrové B: Zápas byl velice vyrovnaný a slušela by mu více remíza. Bod jsme si dnes zasloužili. Domácí měli ale více šancí a jednu nakonec proměnili.



Sestavy


TJ Rozsochy B
M. Juračka [-] - T. Prosecký [-] , A. Padrtka [-] (26. L. Kučera [-] ) , B. Pazdera [-] , F. Prášil [-] (58. M. Střešnák [-] ) , L. Nebola [-] (11. T. Zítka [-] ) , R. Vařejka [-] , J. Střešnák [-] (71. J. Kučera [-] ) , M. Šafránek [-] , L. Zavadil [-] , J. Benedikt [-]

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - L. Zadina [-] , M. Smažil [-] , I. Melichar [-] , I. Hřebíček [-] , V. Smažil [-] , M. Srnský [-] , I. Roháček [-] (39. T. Červinka [-] ) , P. Mikíšek [-] , L. Kratochvíl [-] , P. Dočekal [-]

ŽK: 3. R. Vařejka - 53. M. Smažil .
Hráči zápasu: B. Pazdera - L. Kratochvíl .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 63. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PADRTKA Radek (N), BUREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.