J. Neuman 12. (p.)
P. Neuman 39.
V. Švoma 43.
3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov B zůstal po domácí výhře stoprocentní


Branky


12. J. Neuman (p.) , 39. P. Neuman , 43. V. Švoma - 68. J. Hejtmánek
0

I čtvrté utkání v sezóně domácí fotbalisté zvládli na jedničku a porazili Béčko Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tříbrankový poločasový náskok domácích

Do zápasu vstupovali jako favorité domácí hráči. Ze tří kol si připsali plný počet devíti bodů. V prvním poločase měli míč na kopačkách domácí, kombinovali, ale finální přihrávky končily na kopačkách hostujících obránců. Prosadili se až ve 20. minutě, kdy po závaru před bránou byl faulován Vít Švoma a penaltu bezpečně proměnil Jaroslav Neuman. Hosté se před domácího brankaře Romana Velína dostávali jen sporadicky a ze standartních situací. Ve 39. minutě převzal na půlce míč Pavel Neuman, narazil si ho s Liborem Dědičem a střelou k tyči zvýšil na 2:0. Před koncem poločasu přidal třetí branku střelou k tyči Vít Švoma po přihrávce Jaroslava Prombergera. Domácí šli do šaten s vedením a pohodlným náskokem rozdílem tří branek. 

Hosté v druhé půli snížili

 Do druhého poločasu nastoupili domácí bez nasazení a nechávali hostům hodně prostoru v útoku. Hosté dvakrát ohrozili brankaře Velína a další jejich střely šly těsně nad bránu. V 68. min se jim podařilo snížit, střelu Jana Hejtmánka k tyči Velín pouze tečoval. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a střely útočníků končily v rukavicích obou brankařů. V závěru měli domácí gólové šance, ale střídající Jiří Šustr a Ondřej Prokeš brankáře hostí Štryncla nepřekonali. V 70. a 90. minutě mohli diváci vidět skvělé momenty, kdy domácí Filip Lán vyslal na brankaře hostí Štryncla z 20 metrů střely, které mířily do šibenice, ale on je bravurně vyrazil. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Lukáše Invalda  mohlo šedesát přítomných diváků spokojeně odejít do svých domovů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Ladislav Řepa, vedoucí mužstva Bohdalova B: Utkání jsme začali vlažně, bez pohybu. Kombinovali jsme, ale finální přihrávku jsme útočníkům nedali. Po vstřelené brance jsme se již zlepšili a dokázali jsme do konce poločasu dvakrát skórovat. Na začátku druhého poločasu jsme polevili a nechali hrát hosty a ti toho využili a snížili. Po inkasovaném gólu jsme se opět nastartovali a hosty jsme k ničemu nepustili. Mohli jsme v závěru vedení zvýšit, ale hostující brankář byl proti.

FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: Za první poločas jsme si body nezasloužili. V druhém poločase přišlo naše zlepšení, ale na vyrovnání to nestačilo.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Švoma [-] (58. L. Šerejch [-] ) , J. Promberger [-] (79. J. Šustr [-] ) , L. Dědič [-] , F. Lán [-] , P. Neuman [-] , F. Řepa [-] (58. O. Prokeš [-] ) , B. Křesťan [-] (71. L. Zmeškal [-] ) , J. Neuman [-] (84. V. Novák [-] ) , R. Pejchal [-] , T. Vomela [-]

FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - M. Šoukal [-] , J. Zachara [-] , L. Dřímal [-] - J. Hošek [-] , M. Kubiš [-] , L. Novotný [-] , S. Krejčí [-] - J. Hejtmánek [-] , J. Pohanka [-] - R. Šejnoha [-]

Hráči zápasu: F. Lán , P. Neuman - M. Štryncl .
Místo: Bohdalov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ROSECKÝ Filip (N), KŘESŤAN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.