2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice uhrály bod a konečně skórovaly


Branky


0

Vlachovice získaly druhou remízu v soutěži a po dvou zápasech, kdy vyšly střelecky naprázdno, dvakrát skórovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka znamenala vedení Jívoví B

Ve třetím hraném kole IV. třídy skupiny A se proti sobě postavili v tabulce pátí fotbalisté rezervy Jívoví a sedmý tým tabulky Vlachovice. Domácí v prozatimním průběhu soutěže ještě nevstřelil branku a čekají na první vítězství v sezóně. Hosté v minulém kole porazili na svém trávníku rezervu Bobrové a byli v zápase mírným favoritem. Hráči Jívoví měli výborný vstup do zápasu. Ve 3. minutě Marek Tvrdý s přispěním domácího obránce překvapil Jana Petra v bráně a nechytatelným lobem z rohu hřiště otevřel skóre. Hráči Vlachovic ale přebrali iniciativu a snažili se rychle vyrovnat. Během první půle ale nedokázali protrhnout letošní střeleckou smůlu, i když šancí k tomu nebylo málo. Hlavně příležitosti Romana Břečky, Filipa Krejčího i Lukáše Gabriela byly velké. Hosté už během první půle branku prakticky neohrozili. Domácí fanoušci šli tak na poločasovou klobásu s očekáváním, jestli jejich miláčci ve druhé půli, již konečně protrhnou podzimní střeleckou smůlu.

Domácí nakonec vyrovnali

O to větší překvapení přišlo hned na začátku druhé půle, kdy domácí stoperJaromír Hamřík nechtěně zpracoval míč do běhu hostujícímu Marku Tvrdému a ten pohodlně obešel brankáře Jana Petra a zvýšil. Naprosto nespravedlivý výsledek ale vzápětí zkorigoval v 54. min. povedenou střelou Radek Smejkal a o čtyři  minuty později srovnal po promáchnutí hostujícího stopera  Jan Nečas. Zdálo se, že domácí fyzicky unaveného soupeře dorazí, ale do konce zápasu se už nic výraznějšího nestalo. Zápas skončil remízou 2:2. Dosažená remíza posunula oba celky v tabulce. Rezerva Jívoví je čtvrtá, domácí Vlachovice se posunuly na místo šesté.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovic: Ztratili jsme další body. Je až k nevíře, jak jsme letos štědří a body rozdáváme. Jívoví dnes mělo jednu šanci, dalo dvě branky. My už jsme delší dobu velmi málo produktivní. Alespoň jsme poprvé skórovali.

FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: Remíza je spravedlivá. V každém poločase byl lepší jeden tým.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - F. Krejčí [-] (46. M. Janošec [-] ) , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , L. Gabriel [-] , R. Smejkal [-] , M. Němec [-] , R. Břečka [-] , T. Hiesböck [-] , J. Hamřík [-] , K. Hlaváč [-] (46. V. Kucharčík [-] )

FC Santus Jívoví B
J. Pohanka [-] - Z. Šoukal [-] , M. Šoukal [-] , M. Žejšek [-] , J. Zachara [-] - J. Hošek [-] , M. Kubiš [-] , L. Novotný [-] , S. Krejčí [-] - M. Tvrdý [-] , J. Hejtmánek [-] (41. L. Dřímal [-] ) -

ŽK: 80. R. Smejkal - 54. M. Tvrdý .
Hráči zápasu: M. Tvrdý .
Místo: Vlachovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - MATUŠKA Daniel (N), NEDOMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.