0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bobrové B se diváci branky nedočkali


Branky


0

V úvodním zápase mezi Bobrovou B a Vlachovicemi se diváci branek nedočkali. A to i přesto, že několikrát zazvonily brankové konstrukce na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlachovice trefovaly tyče

Do úvodního zápasu IV. třídy mezi Bobrovou B a Vlachovicemi vstoupili lépe hosté z Vlachovic. Byli fotbalovější než domácí výběr a nebýt výborného výkonu gólmana Petra Hamříka, mohli hosté zaslouženě vyhrávat. Ve 20. minutě zatáhl Roman Břečka míč po pravé straně, křižnou nahrávkou našel Kamila Hlaváče a ten trefil z hranice vápna Hamříkovu tyč. O chvíli později natáhl střelu Václav Kucharčík z 20 metrů a orazítkoval spojnici Bobrovské brány. A po třetí zachránila branková konstrukce Bobrovou od inkasované branky. Těsně před pauzou to byl David Krejčí, který před tím zahodil velkou šanci. 

Hamřík v brance Bobrové B čaroval

Ve druhém poločase se začala karta obracet. Domácí byli do konce blízko k otevření skóre, ale střela Vojtěcha Smažila skončila na břevně Jana Petra. V posledních dvaceti minutách několikrát hosté selhali před brankářem Hamříkem. Hlavně nájezdy Václava Kucharčíka a Romana Břečky volaly po gólu. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský, trenér Bobrové B: Fotbal nebyl moc ke koukání. Herní nekvalita se projevila díky prvnímu soutěžnímu utkání. Hosté byli o něco lepší. Nám však skvěle zachytal Petr Hamřík, a proto bod bereme.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr, trenér Vlachovice: Překvapivě pohledný zápas s mnoha šancemi na obou stranách se musel líbit. Více gólových příležitostí jsme si vytvořili my, bohužel se nepodařilo překonat domácího brankáře. Velmi dobrý výkon našich hráčů je ale určitě příslibem do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - J. Trnka [-] (46. J. Svoboda [-] ) , J. Koutecký [-] , V. Smažil [-] , D. Roháček [-] , I. Roháček [-] , M. Srnský [-] , P. Mikíšek [-] , L. Křepela [-] , P. Dočekal [-] , L. Kratochvíl [-]

TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - R. Smejkal [-] , R. Břečka [-] , T. Hiesböck [-] , K. Hlaváč [-] - M. Němec [-] , J. Lankaš [-] , L. Gabriel [-] , J. Šandera [-] - D. Krejčí [-] (46. L. Sláma [-] ) , V. Kucharčík [-] (76. D. Matuška [-] ) -

ŽK: 57. R. Smejkal .
Hráči zápasu: P. Hamřík - R. Břečka , L. Gabriel .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOŘÍNEK Jakub - UHLÍŘ Zdeněk, STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.