1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Jana Marka znamenal tři body


Branky


0

Velká Losenice po výhře v Polniččce potvrdila, že by mohla mít tento rok postupové ambice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly vidět čtyři branky

Do prvního mistrovského utkání nastoupili hráči Velké Losenice s novou stoperskou dvojicí, Marek Fišar a Jan Augustin. Novým kapitánem byl jednohlasně zvolen Martin Mokrý. Začátek utkání byl oboustranně ve znamení nepřesností, což bylo příčinou toho, že šlo z obou stran o první zápas sezóny. Postupně ale přebírali iniciativu hosté a už v 5. minutě se dostali do vedení po individuálním průniku Jana Marka. Gól Velkou Losenici evidentně uklidnil a hosté pokračovali úspěšně v dobývání soupeřovi branky. V 17. minutě se znovu dostali do brejkové situace hosté, kdy šel opět sám na brankáře Jan Marek, který se ale nezachoval sobecky a poslal ještě přihrávku na Pavla Kamaráda, který zasunul míč do prázdné brány. Potom se také podařilo skórovat domácí Polničce, která snížila na 1:2 Ondřejem Průžou. Do třetice všeho dobrého pro Velkou Losenici znamenala další akce. Ve 27. minutě opět hosté vyrobili brejkovou situaci a z ní opět skóroval Jan Marek. Poločas tedy skončil poměrem 1:3 z pohledu domácích. 

Velká Losenice kontrolovala vítězství

Druhý poločas už nebyl ze strany Velké Losenice tak aktivní, ale přesto se jí podařilo v 75. minutě opět skórovat. Svůj první letošní hattrick završil opět nejlepší hráč zápasu Jan Marek. Tím také stanovil konečné skóre v poměru 1:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Moravec, trenér Polničky:

TJ Velká Losenice
Miroslav Hromádka, trenér V. Losenice: Celý tým zaslouží za bojovnost a přístup k utkání pochvalu. Nejlepším naším hráčem byl Jan Marek, který se poprvé představil v roli útočníka, kde svými třemi brankami přispěl nakonec k jasnému vítězství našeho týmu.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Podloucký [-] , V. Moravec [-] , M. Podloucký [-] , T. Litochleb [-] - J. Kohout [-] , M. Neubauer [-] , J. Štíbal [-] , J. Víška [-] - Z. Lojek [-] (55. M. Jirásek [-] ) , O. Průža [-] (73. J. Ondráček [-] ) -

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Baránek [-] , M. Fišar [-] , J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] (65. P. Langpaul [-] ) - Z. Pospíchal [-] , T. Neubauer [-] , J. Grodl [-] (70. M. Kubát [-] ) , R. Kasal [-] (58. D. Králíček [-] ) - P. Kamarád [-] , J. Marek [-]

ŽK: 10. J. Kohout , 68. O. Průža - 85. T. Neubauer .
Hráči zápasu: J. Marek .
Místo: Polnička. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - MORAVEC Aleš (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.