2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou Béček skončil nerozhodně


Branky


0

V zápase dvou celků ze středu tabulky se body nakonec dělily. Jívoví B v zápase dvakrát vedlo, domácí Rozsochy B dokázaly vždy odpovědět a dovést zápas do remízového stavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví šlo dvakrát do vedení

V utkání šestého kola IV. třídy skupiny A nastupovali dva sousedé v tabulce. Domácí rezervě Rozsoch patřila čtvrtá příčka v tabulce, hostům z Jívoví B příčka pátá. Vítěz tohoto zápasu se mohl poté posunout bodově blíže k čelu tabulky. Do zápasu vstoupili hosté velice špatně. Hned na  začátku utkání museli čelit několika akcím domácích. Po pár minutách hry se ale hosté probrali a Jindra Horký provedl ve 26. minutě po lajně samostatný průnik obranou a při zakončení nedal brankářovi Střešňákovi  šanci. Vedení hosté neudrželi moc dlouho. Při špatné komunikaci v obraně došlo v 31. minutě k vyrovnání Janem Smolkou. V závěru prvního poločasu to byli znovu hráči Jívoví, kteří vstřelili vedoucí gól. V 42. minutě Stanislav Krejčí obehrál domácího stopera a zakončil pozemi k tyčce. Do šaten odcházeli spokojenější hosté za jednobrankového vedení.

Domácí vyrovnali hned po přestávce

Domácí fotbalisté se vrátili z poločasové přestávky s odhodláním zvrátit vývoj zápasu. Již od samého začátku druhého poločasu se snažili domácí o vyrovnání. V 49. minutě se jim jejich úsilí vyplatilo a podařilo se jim skórovat. Výkop brankáře Marka Střešňáka přistál na hlavě Marka Šafránka, který ho přesně posunul na nejlepšího hráče domácích Borise Pazderu, který z boku prostřelil hostujícího brankáře Michala Štryncla. Do konce hry už žádný gól nepadl, ale i přesto bylo vidět pár povedených akcí, které končily v rukavicích obou brankářů. Nakonec si tedy oba celky připsaly po jednom bodu a zůstaly na svojich pozicích v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš, trenér Rozsoch B: Velice bojovné utkání, zasloužená remíza. Pro nás škoda zahozených šancí ve druhém poločase.

FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný, trenér Jívoví B: Do zápasu jsme nastoupili laxním přístupem. V průběhu prvního poločasu jsme šli dvakrát do vedení. Domácí po přestávce vyrovnali. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Rozsochy B
M. Střešnák [-] - M. Šafránek [-] , J. Holý [-] (63. J. Střešnák [-] ) , J. Smolka [-] , F. Prášil [-] (60. J. Nebola [-] ) , B. Pazdera [-] , T. Zítka [-] , L. Zavadil [-] , J. Benedikt [-] , R. Vařejka [-] , J. Střešnák [-] (80. T. Prosecký [-] )

FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - J. Pohanka [-] , M. Šoukal [-] , M. Žejšek [-] , L. Dřímal [-] - J. Hošek [-] , L. Novotný [-] (46. L. Dřímal [-] ) , J. Požár [-] , S. Krejčí [-] - J. Hejtmánek [-] - J. Horký [-]

Hráči zápasu: B. Pazdera - M. Štryncl , S. Krejčí , J. Požár .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - STŘEŠŇÁK Josef (N), PRÁŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.