2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasov potřetí po sobě remizoval 2:2


Branky


0

Derby mezi Tasovem a Osovou Bítýškou nemělo vítěze. Oba celky si rozdělily do tabulky po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Kulík poslal hosty do vedení

Soubojem třetího Tasova se čtvrtou Bítýškou pokračovala IV. třída skupina B a utkání slibovalo zajímavou podívanou, jelikož toto derby bývá tradičně vyostřené. Bohužel, v první půli se hráčům obou mužstev příliš nedařilo kombinovat. Přesto k nevoli tasovských fanoušků šli hosté do vedení, kdy si útočník Martin Kulík převzal míč na hranici velkého vápna, se štěstím se proháčkoval až před Martina Párala a poslal hosty do vedení.

Bítýška vyrovnala v hodině dvanácté.

Do druhé půle tasovští borci nastoupili se zlepšeným výkonem a odměnou jim byl pokutový kop, kdy se po faulu na Ondřeje Pospíšila prosadil Matěj Pospíšil, střelou k levé tyči. Velkou šanci si poté vytvořili i hosté, ale střela z kopačky Petra Malého orazítkovala spojnici tyče a břevna. Dále se hra přelévala ze strany na stranu, nicméně žádný z týmů si šanci nevytvořil. Jelikož kombinace vázla, pomohla tasovským standartní situace, ze které se prosadil mladý fotbalista Radim Adam a otevřel si tak svůj střelecký účet v Tasově pět minut před koncem. Když už se zdálo, že tři body zůstanou doma, Bítýška využila malého nedůrazu v tasovské obraně a v poslední minutě vyrovnala. Autorem branky byl opět nejlepší hráč zápasu Martin Kulík, který po velkém závaru před brankou Tasova obešel i brankáře Párala a po hokejovém blafáku pohodlně skóroval do prázdné branky. V derby si tedy oba soupeři připsali po bodu a v tabulce se seřadili hned za sebe. Tasov zůstává v soutěži neporažen a je čtvrtý, rezerva Osové Bítýšky je pátá.



Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Matěj Pospíšil, hráč Tasova: Již potřetí v řadě jsme ztratili body a posouváme se na čtvrté místo tabulky, nicméně stále není nic ztraceno a věříme v postup!

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér O. Bítýšky B: Zápas byl vyrovnaný, zrodila se zasloužená remíza. Horší terén totiž dnes neumožňoval lepší kombinace.



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - T. Kudrna [-] , J. Pospíšil [-] (46. R. Adam [-] ) , M. Sláma [-] , R. Švec [-] - M. Pospíšil [-] , M. Vala [-] , V. Pavlíček [-] (87. P. Eliáš [-] ) , Z. Krejčí [-] - O. Pospíšil [-] (72. J. Pavlíček [-] ) , T. Svoboda [-]

SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - L. Mencler [-] , L. Sýkora [-] , M. Dvořák [-] , J. Večeřa [-] - N. Božek [-] , P. Malý [-] , L. Habán [-] , M. Kulík [-] - P. Kališ [-] , J. Havlín [-]

ŽK: 45. M. Vala .
Hráči zápasu: R. Adam - P. Malý , M. Kulík .
Místo: Tasov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.