Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 13:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Velmezu se po jasné výhře nad Křovím B dostalo do vedení v tabulce


Branky


0

Velké Meziříčí C potvrdilo roli favorita a porazilo Béčko Křoví jednoznačně 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli jednu branku

V dalším zápase IV. třídy skupiny A se utkal domácí velkomeziříčský Celtik proti Benfice Křoví. Zápas začal vzájemným oťukáváním, ale více ze hry měli domácí hráči. První změnu skóre mohla přinést 25. minuta utkání. To byl ve velkém vápně faulován Libor Smejkal mladší a rozhodčí Rotkovský ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Adam Pospíšil, ale penaltu poslal vedle pravé tyče. Křoví se do vyložených brankových situací nedostávalo, vyjímkou byla šance agilního Lukáše Koudelky. Změnu stavu nakonec domácí zařídili v 32. minutě zápasu. To Dušan Smejkal prostřelil obranu Křoví i brankáře Karmazína a skóroval k levé tyči. Do konce poločasu již byly obě obrany pozorné a změnu skóre nepřipustily.

Domácí jasně ovládli druhý poločas

Ve druhém poločase domácí začali svého soupeře tlačit a ten stačil odolávat jen do 47. minuty, kdy se trefil poprvé v zápase Hynek Ráček. Tento hráč Béčka Velmezu se vrátil po delší době v zahraničí, kde si plnil studijní povinnosti a do Céčka se šel rozehrát. Jako střední záložník velice dopomohl navýšit skóre zápasu, kdy svými dalšími dvěma trefami ze 74. a 87. minuty zkompletoval hattrick. Zbylé dvě trefy po individuálních akcích Adama Pospíšila z 52. minuty a Eduarda Smejkala ze 75. minuty utkání vedly k tomu, že domácí vedli vysoko 6:0. Bohužel domácí nedokázali udržet čisté konto a Křoví snížilo v samém závěru utkání na 6:1. Po nahrávce z obrany na útočníka Lukáše Koudelku a jeho perfektním zpracování, prostřelil tento hráč brankáře Rostislava Krubu k pravé tyči. Céčko Velmezu se tak po výrazném vítězství vyšvihlo na první místo v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, hráč V. Meziříčí C: Zaslouženě jsme vyhráli a držíme se v čele tabulky. Dobře ale víme, že náš největší konkurent Olší má zápas k dobru.

TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel, trenér Křoví B: První půlku byli domácí lepší. Druhou půlku domácí po prostřídání hráčů z Béčka zápas opanovali. Výsledek hovoří za vše.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
R. Kruba [-] - L. Smejkal st. [-] , Z. Smejkal [-] (65. L. Machát [-] ) , V. Chalupa [-] , A. Pospíšil [-] - R. Kurečka [-] , H. Ráček [-] , D. Smejkal [-] , T. Šlitr [-] (69. E. Smejkal [-] ) - M. Maloušek [-] , L. Smejkal ml. [-]

TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - J. Maloň [-] , J. Pekárek [-] , P. Křístel [-] , R. Kalvoda [-] - P. Bartošek [-] , V. Kováč [-] , L. Navrátil [-] (75. R. Datinský [-] ) , P. Liška [-] - L. Koudelka [-] , D. Košut [-]

ŽK: 78. E. Smejkal - 29. V. Kováč .
Hráči zápasu: H. Ráček - R. Kalvoda .
Místo: Jabloňov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.