Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Michal Nevoral rozhodl o výhře Velmezu C hattrickem


Branky


0

Céčko Velkého Meziříčí se po vysoké výhře 5:1 na hřišti Osové Bítýšky dostalo do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Nevoral poslal hosty do vedení dvěma góly

V utkání dvou celků z čela tabulky se rezerva Osové Bítýšky pokoušela odčinit týden starou prohru ze svého hřiště, kdy podlehla doma Křoví B 0:1. Céčko Velmezu minulý týden také výsledkově zklamalo, když před svými fanoušky uhrálo jen bod za remízu s Bory. Do utkání měli raketový nástup hosté. Běžela první minuta a po pěkném zběhnutí po lajně Michala Nevorala, chtěl tento hráč odcentrovat před bránu, ale míč mu sjel po nártu a k údivu všech zapadl za záda domácího brankáře Vlastimila Božka - 0:1. Domácí po obdržené brance nepoklesli a začali se dostávat do mírné převahy. Výsledkem jejich aktivity bylo, že ve 23. minutě udeřili Martinem Kulíkem, který vyrovnal - 1:1. O minutu později museli hosté vynuceně střídat, když klíčového hráče hostí Adama Pospíšila zradilo zraněné koleno. Vše tedy hrálo domácím do karet. Změnu skóre ale přinesla další pohledná akce domácích. V 37. minutě založili hosté pěknou akci, kdy po krásné nahrávce ze středu hřiště od Libora Smejkala staršího, na Michala Nevorala, si hostující hráč obhodil krajního obránce a postupoval sám na domácího brankáře Božka. Toho přízemní střelou prostřelil a vrátil hostům vedení - 1:2. Na poločasovou přestávku tak odcházeli spokojenější hráči Velmezu.

Hosté si ve druhém poločase zastříleli

Do druhé půle přišli domácí nabuzeni a odhodláni zápas zvrátit ve svůj prospěch. První čtvrthodinu hráli domácí velmi dobře a hosté se trápili. Z územní převahy však domácí dokázali vytěžit nastřelenou tyč branky Davida Sysla. V 70. minutě vrátil klid na kopačky hostů Zdeněk Smejkal. Ten pronikl mezi dvěma domácími obránci a střelou k tyči poslal Velmez do dvoubrankového vedení. Hned minutu poté zasadili hosté domácím definitivní KO. Pěkná akce začala kombinací Šlitra s Dušanem Smejkalem, který krásným pasem našel Nevorala a ten po úniku po lajně prostřelil Božka - 1:4. Tím také dokonal dnešní výborný výkon a zkompletoval hattrick. Domácí se již do konce zápasu nevzpamatovali a ještě obdrželi jednu branku. V 85. minutě při zahrávání standartní situace skoro až od rohového praporku Zdeněk Smejkal prostřelil zeď i domácího gólmana Božka. Tím také zpečetil konečné vítězství hostů na 1:5.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér O. Bítýšky B: V první půli byl lepší soupeř. My jsme ve druhé půli mohli vyrovnat, ale nastřelili tyčku. Poté o osudu utkání rozhodl třetí gól hostí.

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, hráč V. Meziříčí C: Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Hráli jsme pěkný fotbal.



Sestavy


SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - D. Juráček [-] (60. P. Večeřa [-] ) , L. Sýkora [-] , M. Zeman [-] , T. Malý [-] - J. Večeřa [-] , M. Dvořák [-] , M. Havlík [-] , J. Havlín [-] - M. Kulík [-] , M. Drápela [-] (65. J. Jelínek [-] ) -

FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - T. Fejt [-] , M. Nevoral [-] , T. Šlitr [-] , T. Kuřátko [-] (60. T. Malec [-] ) , D. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , Z. Smejkal [-] , D. Šlapal [-] , V. Chalupa [-] , A. Pospíšil [-] (24. L. Machát [-] )

ŽK: 16. D. Šlapal , 42. L. Machát .
Hráči zápasu: M. Kulík - Z. Smejkal , M. Nevoral .
Místo: Osová Bítýška. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - SVOBODA Aleš (N), CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.