Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

v Borech se body dělily.


Branky


0

Tasov se výhrou v Borech B mohl bodově dorovnat vedoucímu Velkému Meziříčí C. Po dnešní výhře se tak hosté posunuli na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tasov se ujal vedení

V utkání osmého kola IV. třídy skupiny B se domácí rezerva Borů představila již popáté před vlastními fanoušky. Z předešlých zápasů dokázali domácí vytěžit jen jednu výhru proti rezervě Křoví. Tasov je letos příjemným překvapením a v dosavadním průběhu soutěže nepoznal ještě hořkost porážky. Do zápasu měly lepší vstup domácí Bory, ale z počáteční mírné převahy žádná vyložená příležitost nepřišla. Byli to naopak hosté, kteří poprvé udeřili. V 16. minutě po chybě domácího brankáře Martina Pokorného otevřel skóre tasovský Jakub Pavlíček, jehož lehká hlavička se otřela o tyč a skončila v bráně - 0:1. Po této brance byli nadále aktivnější hosté a od další pohromy je zachránil brankář Pokorný, který vytáhl střelu hostujícího hráče z poza vápna, která mířila do šibenice, na roh. Tasov si tak při odchodu do kabin držel zasloužené jednobrankové vedení.

Bory B výhru neudržely

Do druhé poloviny zápasu vstoupili domácí jako vyměnění. Hned od začátku byli aktivní a jejich snahu přetavil ve vyrovnání střídající Vojtěch Chalupa. Po centru z pravé strany hřiště si jeho hlavička našla od tyčky cestu do brány. Gólman Páral tak mohl lovit míč ze sítě poprvé a nebylo to v tomto zápase naposledy. Vedení domácích na svoji stranu převážil v 67. minutě další střídající hráč Miroslav Ochrana. Ten byl na hřišti pouhé tři minuty, když si jeho střela z velkého vápna našla vysněný cíl podruhé. Po obdržené brance vrhli všechny síly do útočení hosté. Nejprve jejich šanci vykopával z brankové čáry Petr Beneš. Další akce již skončila brankovým vyrovnáním. V 78. minutě chyboval domácí záložník Švoma, který neodkopl míč a Jan Pospíšil své sólo bezpečně proměnil 2:2. Ze závěrečného tlaku domácích se již po šancích Ochrany, Chalupy a Hlaváče již brankově neurodilo, a tak utkání skončilo spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: Dnes se zrodila spravedlivá remíza. V prvním poločase byli jasně lepší hosté, druhou jsme měli ve své režii my. Bod bereme.

TJ Tasov
Vojta Pavlíček, hráč Tasova: Za první poločas musím naše hráče pochválit za dobré akce a přihrávky. Druhý poločas jsme přestali hrát. Nakonec jsme stačili alespoň vyrovnat.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Pokorný [-] - P. Viliš [-] , L. Hladík [-] , M. Zástěra [-] (25. V. Chalupa [-] ) , M. Líbal [-] , P. Švoma [-] , Š. Křehlík [-] , Z. Hlaváč [-] , V. Gregar [-] (64. M. Ochrana [-] ) , P. Beneš [-] , L. Kaštan [-]

TJ Tasov
M. Páral [-] - R. Švec [-] , M. Sláma [-] , Z. Krejčí [-] - M. Vala [-] , V. Pavlíček [-] , P. Eliáš [-] (65. R. Adam [-] ) , T. Kudrna [-] , J. Pospíšil [-] - J. Pavlíček [-] (58. O. Pospíšil [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 34. V. Gregar - 77. T. Kudrna .
Hráči zápasu: M. Pokorný - M. Páral , J. Pospíšil .
Místo: Bory. Počet diváků: 48. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - SMAŽENKA František (N), CHLUBNA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.