2:2
(2:2)
11. T. Dvořák
36. M. Vala (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo v tabulce skončil remízou


Branky


32. M. Vala , 41. P. Eliáš - 11. T. Dvořák , 36. M. Vala (vl.)
0

Vítěz tohoto zápasu mezi Tasovem a Olší, by se dostal do vedení ve IV. třídě. Remíza znamená, že vedení udržela Osová Bítýška B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Olší bylo v první půli aktivnější, ale nedokázalo domácím více brankově odskočit. Už v 11. minutě se dostalo do vedení, když po rohovém kopu, který sice napoprvé domácí odvrátili, vrátil do pokutového území míč Bíbr a ve skrumáži před brankářem Páralem se nejlépe orientoval hostující kapitán Dvořák Tomáš a nedal mu z blízka žádnou šanci. Hosté byli dál aktivnější, ale jejich špatné finální přihrávky je nepouštěly do dalšího ohrožení domácí branky. Ve 32. minutě se podařilo domácím poprvé vyrovnat. Levý obránce Švec si na polovině narazil míč s Pavlíčkem, přesnou přihrávkou našel na vápně Valu, a jeho tvrdou ránu hostující brankář Jaša neudržel a míč doklouzal za brankovou čáru. O čtyři minuty později šli hosté znovu do vedení. Z 25 metrů zahrával hostující Baloun přímý kop, který si nešťastně srazil do vlastní brány domácí střelec Vala. Vedení hostům ale nevydrželo dlouho. Ve 41. minutě po chybě hostující obrany se na Jašu sám řítil domácí Eliáš a podařilo se mu hostujícího brankáře se štěstím prostřelit. Tak skončila první půle.

Remíza se již nezměnila

Začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. Olší propadlo několikrát za sebou v obraně, ale domácí toho nedokázali využít. Několikrát šli sami na brankáře Jašu, ale buď ukvapeně zakončovali nebo je hostující  brankář vychytal. Hosté zahrozili až v poslední desetiminutovce. Poprvé šel z pravé strany na brankáře Párala Dvořák Tomáš, ale nedokázal ho prostřelit a v poslední minutě nedokázal Chalupa v pádu usměrnit míč do poloprázdné brány. Souboj o první místo tak neměl vítěze. 


Ohlasy k zápasu


TJ Tasov
Vojta Pavlíček, hráč Tasova: Zápas skončil spravedlivou remízou, bod bereme.

FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér Olší: V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Poprvé v sezóně jsme dvakrát vedli, ale bohužel neudrželi náskok ani do poločasu! Pak jsme nezachytili vůbec začátek druhé půle a jen zbrklost domácích útočníků a zlepšený výkon našeho brankáře, neznamenal navýšení skóre! A v závěru jsme mohli strhnout vítězství zase mi na svou stranu, ale vyznamenal se domácí brankář! Takže dělba bodů asi spravedlivá, ale jeli jsme sem pro tři!



Sestavy


TJ Tasov
M. Páral [-] - Z. Krejčí [-] , M. Sláma [-] , R. Švec [-] - R. Adam [-] , M. Vala [-] , J. Pospíšil [-] , T. Kudrna [-] (46. P. Chlubna [-] ) , P. Eliáš [-] , V. Pavlíček [-] - O. Pospíšil [-] -

FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - M. Baloun [-] , D. Horký [-] , J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] - P. Dvořák [-] , F. Kaminaras [-] , T. Bíbr [-] , R. Chalupa [-] - T. Dvořák [-] , J. Seknička [-] (46. P. Kudláček [-] )

ŽK: 26. T. Kudrna , 36. Z. Krejčí - 15. J. Kolouch , 80. P. Kudláček .
Hráči zápasu: M. Sláma - T. Dvořák .
Místo: Tasov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROKOP Pavel - SVOBODA Tomáš (N), LUKEŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.