0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítýška B se výhrou udržela v čele tabulky


Branky


0

Dvěma góly v průběhu prvního poločasu se hostům z Osové Bítýšky podařilo rozhodnout zápas v Borech s místní Benfikou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do domácí sítě

Do zápasu vstupovaly Bory B počtvrté za sebou v domácím prostředí. Z prozatimních tří duelů před domácími diváky svěřenci trenéra Viliše vydolovali tři body. V tabulce byli na pátém místě. To hosté z Osové Bítýšky okupovali třetí místo a přijeli do Borů bodovat. Od úvodních minut byli lepší hosté a v 16. minutě utkání se dočkali první gólové radosti. Na velkém vápně se uvolnil Jan Večeřa a krásnou křížnou střelou na zadní tyč přeloboval brankáře domácích Petra Kaštana - 0:1. Druhá branka v utkání na sebe nenechala dlouho čekat. V 30. minutě po pěkné individuální akci Jana Havlína, který připravil míč na penaltu Ladislavu Habánovi a ten přesně zakončil - 0:2. V této gólové situaci nepohlídal útočníka hostí domácí Pavel Švoma. Závěr prvního poločasu se odehrával v režii Osové Bítýšky, která odcházela do šaten výrazně spokojenější.

Spolehlivá obrana Bítýšky branku nedostala

Do druhého poločasu domácí vstoupili s odhodláním zápas zvrátit. Hostující obrana v čele s brankářem Vlastimilem Božkem ale stála pevně v kramflecích. Domácí si ve druhém poločase vytvořili dvě větší šance, které ale spálili. Jednu z šancí zahodil Pavel Švoma. Ten dostal nalito mezi malé a velké vápno, ale jeho střela skončila vysoko nad. Domácí pořadatelé po této střele ještě dlouho po zápase nemohli zatoulaný míč najít. Úplné rozhodnutí měli v rukou dva střídající hostující hráči. V 88. minutě centroval Milan Volf na hlavu Davida Juráčka, který svůj první dotyk s míčem po vystřídání nasměroval těsně nad šibenici branky Petra Kaštana. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Jana Žilky se tak z tříbodového zisku mohli radovat hosté z Osové Bítýšky.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: V prvním poločase byli lepší hosté a po dvou brankách zaslouženě vedli. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale nás zradilo zakončení.

SK Osová Bítýška B
Jan Večeřa, trenér O. Bítýšky B: V prvním poločase jsme zaslouženě rozhodli o našem vítězství. Ve druhé půli musím pochválit hru naší obrany v čele s brankářem Božkem.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
P. Kaštan [-] - L. Kříž [-] , M. Líbal [-] , A. Novotný [-] (46. M. Ochrana [-] ) , J. Kujal [-] , P. Viliš [-] , P. Švoma [-] , Z. Hlaváč [-] , V. Gregar [-] , P. Beneš [-] (46. M. Zástěra [-] ) , L. Kaštan [-]

SK Osová Bítýška B
V. Božek [-] - M. Havlík [-] , L. Sýkora [-] , M. Dvořák [-] - P. Malý [-] , Z. Žák [-] (65. M. Volf [-] ) , P. Večeřa [-] , J. Večeřa [-] (89. N. Božek [-] ) - J. Havlín [-] (87. D. Juráček [-] ) , J. Šimek [-] (50. P. Kališ [-] ) , L. Habán [-] -

ŽK: 43. J. Kujal .
Hráči zápasu: V. Gregar - P. Malý , M. Dvořák .
Místo: Bory. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SMAŽENKA František (N), HRŠEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.