Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou vedoucích celků skončilo nerozhodně


Branky


0

V derby utkání mezi Olším a Céčkem Velmezu si oba celky připsaly po jednom bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Céčko Velmezu se ujalo vedení

Zápas začal podle očekávání pěkně z ostra!! Už ve druhé minutě se po kombinaci, Pěchota - Roman Chalupa, dostal do zakončení domácí kapitán Dvořák, ale poprvé nechal vyniknout brankáře hostů Sysla. Hned o minutu později se do další šance hnal Holoubek, ale v poslední chvíli si míč ukopnul a připravil se tak o možnost souboje s hostujícím brankářem. Další tutovku spálil ve 12. minutě Chalupa Roman, když po krásném centru z pravé strany od Kaminarase, nezamířil hlavou přesně mezi tři tyče. Poté už se osmělili i hosté. A to hned gólově. V 16.minutě domácí záloha ztratila na půlce míč, rychlou přihrávkou se dostal za obranu Daniel Krčál a po krátkém sprintu nedal Jašovi žádnou šanci - 0:1. O šest minut později se do další brankové příležitosti dostal medříčský Dušan Smejkal, kdy po centru zprava zůstal nepokrytý na malém vápně, ale míč pořádně netrefil a domácí Jaša ho vyrazil na roh. Ve 24. minutě se z levého rohu šestnáctky dral do zakončení Roman Chalupa. Dokázal se uvolnit přes dva hostující obránce, ale dostal se už blízko k Syslovi a neprostřelil ho. Další více než stoprocentní příležitost si vytvořili hosté pět minut před půlkou. Jejich kapitán Libor Smejkal obehrál u levého praporku Koloucha a jeho přesnou přihrávku nedokázal střelec prvního gólu Krčál z pěti metrů dopravit do poloprázdné branky a přestřelil !!

Kaminaras během minuty dvakrát skóroval

Po poločase se pokračovalo ve vyrovnané hře. Hostující hru ještě více rozhýbal střídající záložník Liška a po faulu na něj se v 57. minutě krásně trefil z nařízeného přímého kopu David Polák - 0:2. Domácí to na chvíli zaskočilo, ale po rohovém kopu v 68. minutě se míč odrazil k volnému Kaminarasovi a ten z otočky nechytatelnou střelou o tyč snížil na 1:2. Hned o minutu později si na dlouhý nákop za hostující obranu naběhl opět Kaminaras. U míče byl o vteřinku rychleji a špičkou kopačky ho poslal kolem vyběhnutého gólmana do branky - 2:2. Hosté se s dělbou bodů nechtěli smířit. Ale další dva přímé kopy z okolí pokutového území pokryl Jaša. V poslední minutě zápasu nastřelili hosté Davidem Polákem po rohu už jen břevno a tak skončilo utkání - 2:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Olší nad Oslavou
Josef Seknička, trenér Olší: Utkání se nám příliš nepovedlo. Po počátečních šancích převzali otěže zápasu hosté. Nám chyběla bojovnost, které nás zdobila minule v Bitýšce a hlavně nepřesnost přihrávek. S dělbou bodů jsem nakonec spokojen, zvlášť, když jsme i o ten jeden mohli v 90. minutě přijít.

FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, trenér V. Meziříčí C: Z naší strany odmakaný zápas. Olší se vzchopilo po půlce a díky Kaminarasovi dovedlo duel do remízy.



Sestavy


FC Olší nad Oslavou
M. Jaša [-] - M. Baloun [-] , D. Horký [-] , J. Kolouch [-] , F. Nedoma [-] - D. Pěchota [-] (53. J. Novotný [-] ) , T. Dvořák [-] , F. Kaminaras [-] , T. Bíbr [-] , R. Chalupa [-] - R. Holoubek [-] -

FC Velké Meziříčí C
D. Sysel [-] - L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , T. Šlitr [-] (46. L. Liška [-] ) , D. Krčál [-] , D. Smejkal [-] , D. Polák [-] , Z. Smejkal [-] (46. L. Machát [-] ) , V. Chalupa [-] , T. Bublán [-] , A. Pospíšil [-]

ŽK: 79. M. Baloun , 82. T. Dvořák - 86. D. Polák .
Hráči zápasu: R. Chalupa , F. Kaminaras - D. Krčál .
Místo: Olší n. O.. Počet diváků: 64. Rozhodčí: SEDLÁŘ Filip - KUDLÁČEK Pavel (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.