Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 13:00

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby utkání Céček úspěšnější Měřín


0

V souboji dvou Celtiků byl úspěšnější Měřín, který si tak připsal první tři body do tabulky IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín se trefil v první půli třikrát

V utkání, kde se představilo Céčko Velkého Meziříčí a Céčko hostujícího Měřína, se hrálo od začátku v dobrém tempu. První branku vidělo deset diváků v 11. minutě. Po nedorozumnění dvou domácích obránců se k zakončení dostal Dominik Michlíček a hosté vedli 0:1. V dalším průběhu se hrálo ve středu pole. Poté přišla smrtící dvouminutovka Měřína. Nejprve se ve 30. minutě po střele z velkého vápna, kterou domácí brankář neudržel, dostal míč k Ondřeji Stoklasovi, který pohodlně prostřelil brankáře Marka Klímu. Za dvě minuty ze skoro totožné situace skóroval Stanislav Bartušek a domácí byli zralí na ručník 0:3. Netrvalo dlouho a jiskérku naděje vykřesal pro domácí v 34. minutě Zdeněk Smejkal. Do šaten tak odcházela spokojenější jedenáctka z Měřína.

Domácí vyrovnat nestačili

Do druhého poločasu přicházeli domácí s cílem alespoň vyrovnat nepříznivě se vyvíjející utkání. V 67. minutě utkání přišlo také snížení stavu skóre. Po dlouhém odkopu brankáře Klímy skončil míč až za půlkou. Po nedorozumění dvou obránců pronikl Dušan Smejkal sám před brankáře a snížil na 2:3. V 80. minutě zápasu se k míči dostal opět nejlepší hráč na hřišti Dušan Smejkal a od brankové čáry naservíroval míč na malé vápno až k Lukáši Machátovi. Jeho střelu vykopl z prázdné brány hostující obránce a byl z toho jen roh. Definitivní rozuzlení přinesla 84. minuta utkání. Při nedůrazné malé domů se dostal k míči Stanislav Bartušek a po nejistém vyběhnutí brankáře rozhodl střelou o tyč, toto na góly bohaté utkání 2:4.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, hráč V. Meziříčí C: Měřín zaslouženě vyhrál. Prohráli jsme si zápas po chybách v obraně a mnoha neproměněnými šancemi.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Dnešní utkání hraném na umělce neslo hodně otazníků jak se s tím popereme. Ale moc děkuji klukům jak zápas odehráli a že jsme domácím byli dobrý soupeř. Makali jsme jeden za druhého a tím nám byla velká odměna výhrou v derby nad Mezem. Myslím že domácí nás malinko podcenili a netušili že je budeme hodně dorážet a bojovat o každý metr hřiště. Na závěr musím říci že je to krásný pocit porazit v derby Medříč na jejich půdě. Dobře nám to dnes postavil a střídal Martin Padalík. A ještě jednou moc děkuji kluci.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
M. Klíma [-] - L. Smejkal [-] - L. Smejkal [-] , T. Šlitr [-] (46. J. Štourač [-] ) , T. Kuřátko [-] , D. Smejkal [-] , Z. Smejkal [-] , L. Machát [-] , A. Pospíšil [-] , S. Štefka [-] (77. D. Polák [-] ) , D. Šlapal [-] (58. P. Wasserbauer [-] )

TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - K. Pospíchal [-] (84. P. Bačák [-] ) , S. Bartušek [-] (87. T. Hruboš [-] ) , F. Hlaváč [-] , J. Necid [-] , O. Stoklasa [-] , K. Smejkal [-] , O. Pokorný [-] , Z. Zdvihal [-] , D. Michlíček [-] , M. Blažek [-]

ŽK: 60. D. Smejkal , 76. Z. Smejkal .
Hráči zápasu: D. Smejkal .
Místo: Jabloňov. Počet diváků: 10. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - MYŠKA Roman, LAVIČKA Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.