Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasov vyhrál nad Béčkem Křoví a zůstává na podzim neporažen


Branky


0

Tasov odjel na hřiště Křoví B hájit podzimní neporazitelnost, což se mu nakonec po výhře 3:1 povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli viděli diváci dva góly.

V posledním utkání podzimní části sezóny zavítal neporažený tým Tasova na půdu Křoví s jasným cílem, tedy ziskem tří bodů, který by tasovské posunul do boje o postup do III.třídy. Výhra Tasova se však nerodila snadno, na obou stranách bylo šancí jako šafránu. Naštěstí hráči Křoví svoje šance neproměnili, a tak mohl jít Tasov do vedení. Ve 21. minutě se prosadil Matěj Pospíšil střelou z otočky, když míč ještě orazítkoval tyč - 0:1. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale střela Lubomíra Navrátila orazítkovala jen tyč branky Martina Párala. Hráči Křoví, však nadále  hráli s chutí a hned o několik minut později srovnali krok po rohovém kopu. Ten rozehrál Robert Kalvoda, který našel Jana Pekárka, který ještě nedal, ale s dorážkou Lukáše Knotka již Martin Páral nic dělat nemohl - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Béčko Křoví trefilo dvakrát tyč, hosté vstřelili dva góly

Do druhé půle nastoupili s větším odhodláním hráči Tasova, diváci však viděli především festival zahozených šancí. Naštěstí Tasov má v týmu Tomáše Svobodu a jeho auty stejně nebezpečné, jako rohové kopy. Po jednom z nich se znovu prosadil, tentokrát hlavou Matěj Pospíšil - 1:2. Domácí se nevzdali a nastřelili celkem dvakrát brankovou konstrukci. Nejprve opět trefil tyč Lubomír Navrátil, by o několik minut poté napodobil střídající Petr Bouček, který dokonce trefil spojnici tyče a břevna. Nicméně i přes další zahozené šance Tasov náskok uhájil a chvíli před koncem si po asistenci Patrika Eliáše připsal na konto  branku Tomáš Svoboda, který doklepl míč po skluzu do prázdné branky - 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Petr Křístel, trenér: Hra se odehrávala většinou mezi šestnáctkami, kde moc příležitostí ke skórování nebylo. Zápas byl velice vyrovnaný. My jsme v zápase třikrát nastřelili tyč, což nás nakonec stálo nějaké ty body.

TJ Tasov
Vojta Pavlíček, trenér: Herně to byl z naší strany dnes podprůměr, nicméně tři body se počítají, s dvoubodovou ztrátou na první příčku a stále neporaženi, jsme tak zakončili podzim a postup máme pořád ve svých rukou!



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - P. Kvasnica [-] , L. Knotek [-] (57. P. Bouček [-] ) , J. Chlup [-] , J. Pekárek [-] , V. Kováč [-] , L. Navrátil [-] , M. Nevídal [-] (78. L. Koudelka [-] ) , P. Liška [-] , P. Křístel [-] , R. Kalvoda [-]


ŽK: 69. J. Pekárek - 53. J. Pospíšil .
Hráči zápasu: P. Karmazín - M. Pospíšil , T. Svoboda .
Místo: Křoví. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŽILKA Jan - MIDRLA Lukáš (N), ŠVEC Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.