4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov v pohodě přehrál Baťov


Branky


1. J. Zahnaš , 34. J. Křenek , 57. A. Lomaka , 90. M. Roubalík (p.)
0

Do Holešova zavítal v rámci 13. kola celek Baťova. Domácí neměli se svým soupeřem práci a bez problémů zvítězili 4:0. První branku vstřelil už v první minutě Jakub Zahnaš a druhý gól přidal Josef Křenek. Ve druhém poločase Holešov navýšil svůj náskok díky brance Lomaky a výhru domácího týmu pečetil z penalty kapitán Milan Roubalík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka určila ráz utkání

Vyrovnaný stav vydržel sotva 50 vteřin, když šli domácí do jednobrankového vedení. Po chybě hostujícího obránce získal míč Jakub Zahnaš a přes vyběhnutého gólmana Maráka poslal míč do sítě. Hráči Baťova jen rozhazovali nevěřícně rukama – 1:0. Od úvodní branky se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém oba týmy dokázaly kombinovat s míčem na kopačkách. Druhou branku přidali domácí ve 34. minutě. Josef Křenek dostal míč za obranu a byl rychlejší než brankář Marák, který po míči vystartoval. Křenek pak neměl problém dopravit míč do prázdné brány – 2:0. Za tohoto stavu skončil první poločas.

 

Domácí na hřišti dominovali

Ve druhém poločase byli domácí lepším týmem. Dokázali kombinovat a vytvořili si několik slibných šancí na zvýšení skóre. V 57. minutě zvýšil z nájezdu Lomaka a bylo to - 3:0. Další tutovky Holešova zůstaly nevyužity, Baťovu dokonce pomohlo i břevno. V posledních minutách zápasu ještě zabránil brance Holešova hostující Jakub Linek, který na brankové čáře rukou zachytil míč a po červené kartě musel opustit hřiště. K nařízené penaltě se postavil Milan Roubalík. Brankář Marák výborně vystihl směr, ale na dorážku Roubalíka už dosáhnout nemohl – 4:0. Holešov tak bere ze zápasu tři body a na čele tabulky má dvoubodový náskok na Morkovice.    



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
Milan Roubalík (kapitán): Dnes jsme vyhráli zaslouženě. Měli jsme další tutovky na vstřelení branky, dali jsme i břevno, takže jsme mohli vyhrát i větším rozdílem. Také jsme rádi za nulu vzadu.




Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , M. Palík [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] - A. Lomaka [-] , J. Chudárek [-] , J. Zahnaš [-] (75. M. Olša [-] ) - J. Křenek [-] (82. J. Barták [-] ) , L. Marek [-]

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Linek [-] , J. Novák [-] (77. J. Vrána [-] ) , L. Sviečka [-] - M. Vitásek [-] , A. Skyba [-] , Z. Ondráš [-] , D. Spurný [-] , D. Malát [-] - P. Krajča [-] (46. M. Spurný [-] )

ŽK: 88. M. Charuza - 49. L. Sviečka , 69. J. Linek , 86. Z. Ondráš , 90. J. Marák . ČK: 89. J. Linek .
Hráči zápasu: J. Zahnaš , J. Křenek .
Místo: Střelnice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.