Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2015 18:30

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov rozdrtil Luhačovice


Branky


2. P. Krajča , 9. D. Malát , 14. M. Vitásek , 20. P. Krajča , 62. M. Vitásek , 90. M. Vitásek - 40. J. Talaš , 45. J. Novák (vl.)
0

Tým Baťova přivítal na svém hřišti celek Luhačovic. Domácí předvedli zdrcující nástup a po 20 minutách vedli 4:0. Hosté ještě do přestávky dvěma brankami snížili, ale ve druhém poločase Baťov díky brankám Vitáska nedovolil žádné drama a v pohodě zvítězil 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup Baťova

Hráči Luhačovic se nedostali pořádně do tempa a brankář Kořenek musel lovit míč ze sítě. Ve druhé minutě Pavel Krajča střelou z úhlu překvapil brankáře hostí střelou na bližší tyč – 1:0. V 9. minutě přidal druhou branku Dominik Malát, který na zadní tyči z bezprostřední blízkosti skóroval do prázdné branky – 2:0. Ve 14. Minutě vyrobil obrovskou chybu stoper Coufalík, který namazal do šance Vitáskovi a ten se nemýlil - 3:0. Když se nedaří, tak se nedaří. To potvrdil ve 20. minutě brankář Jakub Kořenek, kterému propadla do sítě střela Pavla Krajči – 4:0. Hosté začali pořádně hrát až po půlhodině hry. Snížení zařídil Jan Talaš, který ve 40. minutě využil rychlého protiútoku – 4:1. Pár vteřin před koncem poločasu si domácí hráč Jaroslav Novák srazil do vlastní sítě centr a bylo to 4:2

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili Hosté daleko lépe a se snahou něco s výsledkem udělat. Luhačovice se začaly dostávat do dobrých příležitostí, ale třikrát je vychytal brankář Marák. A jak už to tak bývá, otřepané "nedáš, dostaneš" platilo i tady. V 62. minutě po centru do vápna a chybě brankáře Kuchaře to bylo 5:2. Prosadil se Michal Vitásek. Tím se domácí definitivně uklidnili a hru kontrolovali. David Červenka mohl v 70. a 82. minutě skórovat, v prvním případě střela z úhlu ochránce svatyně nepřekvapila a ve druhém případě sám před brankářem přestřelil branku. V samotném závěru zužitkoval rychlý protiútok Baťova opět Michal Vitásek, který zkompletoval hattrick a uzavřel účet zápasu na konečných 6:2.



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jan Jelínek (trenér): Soupeř nás jasně přehrál. Svou aktivitou a důrazem nás donutil k obrovským chybám a dokázal je perfektně zužitkovat. Ve 20. minutě bylo prakticky rozhodnuto, z kabiny se fotbal hrát nedá. V zápase jsem i tak našel dvě dílčí pozitiva. Kluky bych chtěl pochválit za to, že nesložili zbraně a snažili se až do úplného konce. Bojovali i po takové studené sprše a toho si velmi cením. Druhé pozitivum je výkon mladého dorostence, Patrik Čala dostal poprvé příležitost na delší časový úsek a poradil si velmi dobře. Je to příslib do budoucna. Gratuluji soupeři, byli jasně lepší a prakticky první tým, který nás na podzim jasně přehrál.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - P. Gerych [-] , J. Linek [-] , J. Novák [-] , M. Spurný [-] (73. L. Sviečka [-] ) - M. Vitásek [-] , A. Skyba [-] , D. Spurný [-] , Z. Ondráš [-] (88. J. Vrána [-] ) - D. Malát [-] (85. P. Janovský [-] ) , P. Krajča [-]

FK Luhačovice
J. Kořenek [-] (25. J. Kuchař [-] ) - J. Kořenek [-] , P. Coufalík [-] (25. J. Kuchař [-] ) , J. Talaš [-] , B. Červenka [-] - O. Červenka [-] , A. Popelka [-] (80. R. Pešek [-] ) , M. Liška [-] , M. Polách [-] - M. Bernátek [-] , D. Červenka [-]

ŽK: 43. J. Talaš , 79. D. Červenka .
Hráči zápasu: P. Krajča , M. Vitásek .
Místo: UT Baťov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.