3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice zvládly těžký zápas proti Rožnovu


Branky


8. P. Filipský , 61. R. Malina (vl.) , 78. P. Kaspřák - 34. F. Zetocha , 82. M. Maléř
0

Do Boršic zavítal tým Rožnova pod Radhoštěm. Oba týmy se nacházejí v horní části tabulky a dal se tak očekávat atraktivní fotbal. Domácí šli brzy do vedení, a když byl vyloučen brankář Barabáš, zdálo se, že Boršice dokráčejí bez problému ke třem bodům. Hosté se však nevzdali a až do konce zápasu sahali po vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Barabáše

Domácí se ujali vedení velice brzy, už v 8. minutě utkání. Jeden z domácích obránců odkopl míč, ten po hlavičkovém souboji propadl za obranu, kde byl jeden z hostujících obránců nedůrazný, čímž se naskytla velká šance Filipskému. Ten tváří v tvář před gólmanem Barabášem zachoval pevné nervy a krásným obloučkem poslal domácí do vedení – 1:0. Jeden z klíčových okamžiků zápasu přišel ve 25. minutě. Brankář Barabáš dostal těžkou malou domů, míč mu odskočil a dotírající Filipský si dokázal míč píchnout dopředu těsně před tím, než ho Barabáš skluzem trefil. Následovala penalta a červená karta. Do brány musel nastoupit hrající trenér Náměstek. Ten se vytáhl a penaltu Ohnutka vychytal. Hosté dokázali vyrovnat ve 34. minutě. Filip Zetocha dostal míč do nepochopitelně nekoncentrované obrany a sám před gólmanem Remešem nezaváhal – 1:1.  

 

Hosté bojovali, ale dotáhnout se nedokázali

Na další branku si diváci museli počkat až do 61. minuty. Ve druhém poločase měli více ze hry domácí, kteří využívali výhody jednoho hráče v poli. V cestě jim však stály buď tyče, nebo brankář Náměstek. Nakonec se Boršice přece jen dostaly do vedení, ale branku si hosté vstřelili sami. Po centru si nešťastně srazil míč do vlastní sítě Radim Malina – 2:1. V 78. minutě domácí šli do dvoubrankového vedení. Po standardní situaci hlavičkoval z malého vápna nikým nehlídaný Vlček do břevna a odražený míč z první napálil Petr Kaspřák přímo k tyči – 3:1. Hosté zbraně ale nesložili a i v deseti hráčích dokázali ještě utkání zdramatizovat. V 82. minutě poslal Bolcek centr na zadní tyč, kde Michal Maléř hlavičkou k tyči skóroval – 3:2. Útočník Rožnova byl na hřišti jenom pár okamžiků a hned domácí obraně ukázal, že kanonýra jeho kvalit není radno nechávat ani na chvíli bez dozoru. Víc ale statečně bojující hosté nestihli a odjíždí z Boršic s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Vladimír Dvořák (hlavní pořadatel: Již ve 3. minutě se ocitl ve 100% šanci hostující Talpa, ale prázdná branka ho tak překvapila, že míč mu přeskočil přes nohu a domácí si oddechli. V 6. minutě si Filipský počínal jako zkušený matador a krásným lobem alá Poborský poslal domácí do vedení. Ve 27. minutě hosté hráli malou domů, brankář Barabáš si pohrával s míčem, Filipský mu jej vypíchl a brankář jej skolil, za což dostal červenou kartu a následovala penalta, kterou však Ohnůtkovi nový gólman Náměstek chytl. Ve 34. minutě unikl obraně Zetocha a dlouhou kličkou obešel i Remeše a srovnal na 1:1. Ve 48. minutě zpoza šestnáctky vystřelil Zach, ale brankář Náměstek se vyznamenal vynikajícím zákrokem. V 51. minutě po rohovém kopu Vlček hlavou trefil jen tyč. Hosté dobře bránili ovšem v 57. minutě střílený centr do vlastní branky usměrnil Malina Radim. V 77. minutě trefil Vlček jen břevno, ale odražený míč vrátil do sítě Kaspřák. V 80. minutě vystřídali hosté a Maléř Michal se ihned zapsal mezi střelce přesnou hlavičkou. Hosté i v 10 hráčích se snažili o vyrovnání, ovšem domácí obrana s přehledem odolala jejich nájezdům až do závěrečného hvizdu.




Sestavy


SK Boršice
P. Remeš [-] - M. Groulík [-] , P. Kaspřák [-] , T. Ohnutek [-] (90. A. Brzica [-] ) , T. Klvaňa [-] , J. Zach [-] - M. Hromada [-] , O. Vlček [-] , P. Filipský [-] , V. Šustr [-] - M. Dufek [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - R. Malina [-] , D. Talpa [-] (67. M. Seidl [-] ) , J. Šimek [-] - M. Bolcek [-] , L. Fuksa [-] , M. Rezdar [-] , M. Náměstek [-] , F. Zetocha [-] (80. M. Maléř [-] ) , D. Pavlíček [-] - L. Maléř [-]

ŽK: 55. M. Hromada , 68. P. Kaspřák - 30. M. Bolcek , 89. D. Pavlíček . ČK: 25. M. Barabáš .
Hráči zápasu: P. Kaspřák .
Místo: Boršice. Počet diváků: 195.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.