1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vigantice jedou na vítěné vlně


Branky


0

Na půdu posledních Slušovic zavítal tým Vigantic. Ten v posledních kolech jede na vítězné vlně, což se projevilo v umístění na špici tabulky. V prvním poločase šli do vedení hosté, díky brance Palečka. Ve druhém poločase přidaly Vigantice další dvě branky a i přes domácí snížení dokráčeli hosté k dalším třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Viganticím vyšla ojedinělá akce

Slušovice v prvním poločase držely míč více na svých kopačkách, ale z žádné ofenzivní akce se domácímu týmu nepovedlo ohrozit branku soupeře. Hosté byli pasivnější a vyráželi pouze k ojedinělým útokům. Po jednom takovém útoku přišel před bránu domácích centr a na zadní tyči nabíhající Paleček prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 0:1. Obdržená branka otupila útočné aktivity domácích a až do konce poločasu se hrál vyrovnaný fotbal bez šancí na obou stranách.

 

Domácí zabrali pozdě

Nástup do druhého poločasu vyšel Viganticím skvěle. Ve 49. minutě se po rohovém kopu prosadil nikým nehlídaný David Řepka a bylo to 0:2. O deset minut později dostal Zbyněk Paleček přesný pas za obranu domácích, vyběhnutému brankáři Vargovi udělal kličku a míč uklidil do prázdné brány – 0:3. Domácí tým se dokázal ještě vzchopit a vstřelit kontaktní branku. Na centr Bořuty si naběhl Roman Dobeš, který tečí poslal míč do sítě – 1:3. Vigantice se po obdržené brance zatáhly a držely své dvoubrankové vedení. Snížit na rozdíl jediné branky mohl Lošťák, ale jeho lob se mezi tři tyče nevešel. Vigantice si tak připisují čtvrtou výhru v řadě a v tabulce poskočily na třetí místo.     



Ohlasy k zápasu



FK Vigantice
Radomír Dian (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V první půlce jsme hráli až moc profesorsky, domácí měli více ze hry, ale nedostali se do vážnějšího zakončení. Spíše soupeř hrozil centry do vápna. Nám v prvním poločase vyšly asi čtyři útočné výpady a z jednoho se nám povedlo vstřelit branku. Ve druhé půlce jsme měli více balón na kopačkách. Hráli jsme dobrý fotbal a na tom základě se zrodily i naše dvě branky. Bohužel zhruba od 70-té minuty přišlo z naší strany uspokojení a soupeř se z mého pohledu zbytečnou a lacinou brankou dostal do hry. My se pak museli stáhnout a vrátit se k poctivé hře, neboť Slušovice hrály vabank. Tři body z venku jsou samozřejmě výborné, jen škoda obdržené branky a té nekoncentrace.



Sestavy


FC Slušovice
J. Varga [-] - O. Povolný [-] , Z. Čuřík [-] , J. Janků [-] , A. Burša [-] - I. Lošťák [-] , T. Zbranek [-] , R. Dobeš [-] , M. Macík [-] - M. Foltýn [-] , P. Bořuta [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - O. Kulišťák [-] , D. Musiol [-] , R. Kučera [-] , D. Mydlo [-] , V. Kožušník [-] , D. Řepka [-] - J. Paprskář [-] (60. E. Lemchi [-] ) , J. Uribe [-] - A. Křiva [-] (89. R. Dian [-] ) , Z. Paleček [-]

ŽK: 42. M. Foltýn - 35. D. Musiol .
Hráči zápasu: Z. Paleček .
Místo: Slušovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.