L. Fuksa 90.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov doma nestačil na Provodov


Branky


90. L. Fuksa - 35. S. Beňo , 73. T. Ulman , 87. T. Ulman
0

Po prohraném derby ve Viganticích přivítal Rožnov na svém hřišti celek Provodova. Hosté sice přijeli pouze v jedenácti lidech, ale na jejich výkonu to nebylo znát. Zatímco domácí měli smůlu v zakončení, hosté své šance proměňovali. V prvním poločase zaznamenal branku Beňo a ve druhém poločase přidal další branky Tomáš Ulman. Za domácí pouze korigoval Lukáš Fuksa na konečných 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožnov trefil třikrát tyč

V první šanci utkání se ocitli hosté, ale zaváhání domácí obrany Ulman nevyužil. O chvilku později se do šance dostali domácí. Po výkopu gólmana Barabáše a po pěkné kombinaci se sám před brankářem ocitl Filip Zetocha, který skákající míč poslal lobem na bránu, ale jeho pokusu stála v cestě tyč. Provodov dokázal o pár minut později vsítit branku. Po rohovém kopu se na přední tyči prosadil Svatopluk Beňo – 0:1. Domácí mohli vzápětí srovnat, ale měli obrovskou smůlu. Po centru do vápna se ocitl sám před gólmanem Rezdar, který trefil tyč, odražený míč se dostal na kopačku Lukáše Maléře, který pro změnu trefil druhou tyč brány.

 

Ulman dvěma góly rozhodl

Druhý poločas se nesl ve znamení snahy domácích o vyrovnání, proti byl však gólman Sedlák v brance Provodova. Svými zákroky zlikvidoval všechny šance Rožnova a tak, když se nepovedlo skórovat domácím, ujaly se šance hostů. V 73. minutě hosté šikovně vykombinovali míč a zakončující Tomáš Ulman dostal na malém vápně příliš prostoru od domácí obrany. Brankář Barabáš první střelu zlikvidoval, ale na dorážku už nestačil – 0:2. V 87. minutě přidal Ulman druhou branku. Na půlce šikovně obešel protihráče, pak si dokázal pokrýt míč a v náběhu do vápna z nulového úhlu překvapil brankáře Barabáše střelou na přední tyč – 0:3. V nastaveném čase zkorigoval výsledek domácí Lukáš Fuksa, který krásnou střelou trefil míč od břevna za čáru – 1:3.



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstěk (trenér): Provodov byl dneska produktivní, my jsme měli smůlu, když jsme nastřelili několikrát tyčku. Náš mladý tým dnes bojoval, ale na zkušený Provodov nestačil.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - R. Malina [-] , D. Talpa [-] , J. Šimek [-] , L. Maléř [-] - M. Bolcek [-] , M. Rezdar [-] , M. Náměstek [-] , F. Zetocha [-] (75. J. Hrůzek [-] ) , L. Fuksa [-] - M. Seidl [-]

FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - S. Beňo [-] , J. Josefík [-] , D. Urbánek [-] - M. Hlavňovský [-] , J. Gargulák [-] , P. Novák [-] , V. Chalupa [-] , M. Velev [-] , M. Huťka [-] - T. Ulman [-]

ŽK: 76. J. Hrůzek - 27. V. Chalupa .
Hráči zápasu: T. Ulman .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 87.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.