2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice zachraňovaly remízu v závěru


Branky


0

Luhačovice na svém hřišti přivítaly celek Bystřice pod Hostýnem. Domácí byli po celý zápas lepší, ale velké množství gólových šancí nedokázali využít. Hosty poslal z ojedinělé akce Habanec a za Luhačovice zachraňoval remízu v poslední minutě Martin Bernátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance domácích zůstaly nevyužity

Od začátku utkání byli na míči více domácí, kterým hra na umělém povrchu více vyhovovala. Již ve druhé minutě utkání Trochta zlikvidoval dvě tutové šance domácích. O chvíli později neproměnil akci po pravé straně David Červenka. Ve 23. minutě se nádherně uvolnil opět David Červenka, jeho střelu vytáhl Trochta na roh. Po rohu Trochta opět čaroval a na brankové čáře zastavil dvě po sobě jdoucí hlavičky. Nejprve vyrazil hlavičku Coufalíka a v zápětí kryl i pokus Ondřeje Červenky. Z protiútoku si soupeř vytvořil jediný náznak šance, ovšem míč mířící do vápna uklidil do bezpečí vracející se Coufalík. I přes velký tlak domácích zůstal první poločas bez branek.

 

Habanec poslal hosty do vedení, Bernátek v poslední minutě vyrovnal

Začátek druhého poločasu připomínal začátek toho prvního. Ve 49. minutě byl Trochta již překonaný, Ondřej Červenka ale z metru nastřelil hráče na brankové čáře. O dvě minuty později vyslal Bernátek krásnou přihrávkou za obranu Davida Červenku do samostatného úniku, ten trestuhodně minul branku. A tak po 6 tutovkách přišel pro domácí trest v podobě inkasované branky. Z ojedinělého rohového kopu soupeř udeřil. Nepokrytý Habanec na zadní tyči vstřelil úvodní branku zápasu – 0:1. Šanci na vyrovnání měl opět David Červenka, ale na přední tyči po centru Lišky míč patičkou netrefil ideálně. V 86. minutě si vypracovali hosté vyloženou šanci. Po rychlém protiútoku se objevil před Kořenkem útočník Bystřice, alenedal. V závěru hráli domácí na riziko, které se vyplatilo. Rohový kop v 89. minutě proměnil Bernátek a vyrovnal na 1:1. Šlo se tedy do penalt. Ty lépe zvládli domácí, kteří si připisují jeden bod navíc, který se však vzhledem k průběhu zápasu jeví jako ztráta.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (trenér): Už mě nebaví pořád říkat, jak jsme v domácích zápasech lepší, a nevyhráváme! Pokud si v zápase vytvoříme 6 vyložených tutovek a soupeř jednu, tak by měl být výsledek jiný než 1:1 se štěstím! Po zápase to ze mě muselo jít ven, opakuje se to stále dokola. Borci by měli chodit na hřiště vyhrávat, ne si zahrát. V zápasech držíme míč, kombinujeme, vytváříme si obrovské šance, ale na výsledku to není vidět. Některým borcům asi stačí hrát střed tabulky, ale mně ne. Máme daleko na víc. Jsme charita a doma body nepochopitelně rozdáváme! Je to jen o hlavě. V dalších zápasech musíme být daleko agresivnější a důraznější před bránou soupeře!




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - R. Pešek [-] , P. Coufalík [-] , J. Kořenek [-] , J. Talaš [-] - P. Bartek [-] , M. Polách [-] , O. Červenka [-] , M. Liška [-] - D. Červenka [-] , M. Bernátek [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - Š. Dluhoš [-] (65. S. Zámorský [-] ) , D. Klimek [-] , J. Habanec [-] , M. Tureček [-] - D. Šindelek [-] , R. Sadil [-] , D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] - M. Kušík [-] , D. Krajcar [-]

ŽK: 75. D. Krajcar .
Hráči zápasu: J. Habanec .
Místo: Luhačovice. Počet diváků: 41.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.