3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov nečekaně ztratil


Branky


0

Rožnov pod Radhoštěm přivítal v rámci 9. kola na svém hřišti celek Chropyně. Domácí na začátku neproměnili několik slibných šancí. To hosté svou šanci proměnili a díky brance Železného šli do vedení. Rožnov ve druhém poločase otočil dvěma brankami vývoj utkání na svou stranu, ale gól Paciorka znamenal remízu a pokutové kopy. Ty zvládli lépe domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chropyně se ujímá vedení

Už ve čtvrté minutě utkání hlavičkoval nebezpečně domácí Šimek, který trefil břevno. Hned o dvě minuty později podnikl nebezpečný průnik Zetocha, ale jeho střela trefila hostujícího brankáře. O další minutu později střílel hostující Prešnajder, ale pouze do brankové konstrukce. Ve 12. minutě dostal Zetocha míč od Michala Maléře, ale nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče. Hosté se ujali vedení přibližně v polovině prvního poločasu. Petr Železný dokázal z úhlu prostřelit brankáře a bylo to 0:1. Rožnov už několikrát ukázal, že utkání otáčet umí, ale na to si museli diváci počkat až do druhého poločasu.

 

Paciorek trefil vyrovnání

Hned v úvodu druhé půle vystřelil Michal Maléř, brankář Večeřa míč dokázal pokrýt, ale následnou dorážku Fuksy už chytnout nemohl – 1:1. Obrat domácí dokonali v 59. minutě. Po faulu na Michala Maléře kopal přímý kop Jakub Maléř a hostující brankář neměl šanci – 2:1. Chropyně však nesložila zbraně, agresivní hrou se neustále tlačila za vyrovnáním, což se hostujícímu týmu povedlo v 77. minutě. Po křídelní akci Chropyně se nedohodl stoper s gólmanem Barabášem a odražený míč uklidil Paciorek do sítě – 2:2. Chropyně tak dovedla utkání k překvapivé, leč zasloužené remíze. V penaltách získali bod navíc domácí, kteří na vedoucí Holešov ztrácejí dva body.        

 



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstěk (Rožnov pod Radhoštěm, trenér): Po třech výhrách jsme v prvním poločase hráli špatně, soupeř byl agresivnější a lépe držel míč. Druhý poločas byl lepší, pomohlo nám hlavně brzké vyrovnání. Remíza je ale zasloužená.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - T. Karban [-] , J. Šimek [-] , R. Malina [-] (46. D. Pavlíček [-] ) , R. Žitník [-] - F. Zetocha [-] , L. Fuksa [-] , M. Rezdar [-] , M. Bolcek [-] , J. Maléř [-] - M. Maléř [-] (90. M. Seidl [-] )

FK Chropyně
R. Večeřa [-] - V. Gajdošík [-] (64. D. Hrabal [-] ) , D. Šťastný [-] , O. Urubek [-] - P. Železný [-] , P. Prešnajder [-] , J. Paciorek [-] , J. Urubek [-] (87. A. Hamrla [-] ) , L. Lavrincsik [-] - M. Panáček [-] , D. Stratil [-]

ŽK: 76. M. Maléř - 85. J. Urubek , 85. L. Lavrincsik .
Hráči zápasu: J. Paciorek .
Místo: UT Rožnov pR. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zpěvák Petr  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.