3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně jasně ovládla důležité utkání


Branky


0

V Chropyni se odehrálo tzv. utkání o šest bodů. V rámci 8. kola zde zajížděl celek Štítné. Oba týmy zatím převádí výkony, které je pasují do role týmů bojující v sestupových vodách. Domácí k důležitému utkání přistoupili výborně a po skvěle zvládnutém prvním poločase berou z utkání tři body. Na domácí straně se dvěma góly blýskl Jaromír Paciorek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly Paciorka rozhodly

V prvním poločase diktovali tempo hry domácí, kteří byli směrem dopředu mnohem více nebezpeční než hosté. Ti v prvním poločase pořádně nedokázali neohrozili branku svého soupeře. Chropyně se ujala vedení brzo, už ve 13. minutě. Míč nejdříve putoval od Prešnajdera k Urubkovi, který krásnou kombinaci vyšperkoval přihrávkou na Paciorka, na kterého zívala prázdná brána – 1:0. O 13 minut později přidal Paciorek svou druhou branku v utkání. Byl to opět Prešnajder, který vzal míč, utekl svým soupeřům a přihrávkou pod sebe našel Paciorka, který střelou na zadní tyč zvýšil vedení domácích na 2:0. Pro domácí výborný první poločas dokonal Pavel Prešnajder, který se po závaru v šestnácte nejlépe zorientoval a uzavřel účet prvního poločasu na 3:0.  

 

Další branka už nepadla

V druhém poločase už další branky nepadly. Domácí, spokojeni se svým vedením, se už nemuseli do útoku tak hnát a hosté opět nenašli odvahu na ofenzivní akce. Chropyně si vypracovala ještě nějaké šance, ale žádnou neproměnila. Vzhledem k nemoucnosti soupeře nemusela domácí dokonce mrzet ani neproměněná penalta. Chropyně si tak připsala velmi důležité tři body a v tabulce se posunula na 10. místo, Štítná je nadále poslední, nicméně spodní patro tabulky je velmi vyrovnané a každý zisk bodů zde bude znát.

 



Ohlasy k zápasu


FK Chropyně
Marcel Vaňhara (Chropyně, vedoucí týmu): Musím říct, že naše vítězství je rozhodně zasloužené. Hosté přijeli pouze bránit a maximálně tak hrozit z brejků. Nám pomohlo rychlé vedení, které nás uklidnilo a pak už to šlo.




Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - M. Pospíšil [-] , V. Gajdošík [-] (77. D. Hrabal [-] ) , D. Šťastný [-] - P. Železný [-] (83. J. Urubek [-] ) , L. Lavrincsik [-] , J. Urubek [-] , J. Paciorek [-] (62. R. Jurčík [-] ) , P. Prešnajder [-] (71. L. Berky [-] ) - M. Panáček [-] (83. J. Štěpánek [-] ) , D. Stratil [-]

TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] , P. Sloboda [-] (85. P. Fojtík [-] ) - P. Machuča [-] , P. Šuráň [-] (33. O. Zvoníček [-] ) , T. Chovančík [-] - T. Pinďák [-] (89. P. Krupík [-] ) , J. Babulík [-] , M. Hnaníček [-] , J. Liška [-] , V. Chovančík [-] - T. Vaculík [-]

ŽK: 23. D. Šťastný - 70. T. Vaculík , 84. P. Sloboda .
Hráči zápasu: J. Paciorek .
Místo: Chropyně. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Žniva Lukáš  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.