1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov znovu dokázal otočit utkání


Branky


0

Utkání dvou soupeřů z opačných konců tabulky nabídlo 8. kolo. Do Slučovic zavítal tým Rožnova pod Radhoštěm. Domácí proti favoritovi utkání hráli v prvním poločase nebojácně a odměnou jim bylo vedení 1:0 po brance Čuříka. Hosté však oplývají velkou ofenzivní silou a ještě do konce poločasu dokázal srovnat Michal Maléř. Ve druhé půlce strhl vedení na stranu hostů Rezdar a Rožnov si tak ze Slušovic odváží všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Maléř rychle srovnal

Do utkání vstoupili aktivně hosté, kteří hrozili brance, kterou hájil brankář Kučera. Úvodní střela Rostislava Žitníka se mezi tři tyče jen těsně nevešla. O pár minut později se ocitl tváří v tvář před gólmanem Michal Maléř, ale brankář Kučera skvěle zasáhl. Za domácí tým odpovídal Zdeněk Čuřík. V první šanci hlavičkou přestřelil, ale po půlhodině hry už měl štěstí na své straně. Po odraženém rohovém kopu napálil míč na bránu, jeden z hostujících hráčů míč tečoval a bylo to 1:0. Ovšem Rožnov se velmi rychle oklepal a vyrovnal. V 39. minutě dostal Michal Maléř pas za obranu, využil nedůrazu obránce a sám před brankářem Kučerou se nemýlil – 1:1.

 

Vyrovnané utkání rozhodl Rezdar

Oba týmy se po příchodu ze šatny snažily hrát opatrně a hlavní bylo neudělat chybu. Velkou příležitost ke skórování měl Jakub Maléř, ale jeho střele chyběl jen milimetry. Při vyrovnanosti zápasu bylo jasné, že který tým vstřelí branku, ten také s největší pravděpodobností vyhraje. Nakonec to byl Rožnov, který potrestal chybu slušovické obrany. V 82. minutě dostal Fuksa přesný pas do lajny a centrem našel Rezdara, který stál na penaltě trestuhodně osamocen. Hostující útočník pak střelou k tyči strhl vedení na stranu Rožnova a rozhodl tak o zisku tří bodů pro svůj tým. 



Ohlasy k zápasu



FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (Rožnov pod Radhoštěm, trenér): Dnešní zápas rozhodla naše obětavost a koncentrace. Jsem rád, že jsme opět dokázali otočit nepříznivý stav zápasu a strhnout vítězství na svou stranu.



Sestavy


FC Slušovice
M. Kučera [-] - A. Burša [-] , Z. Čuřík [-] , J. Janků [-] - T. Zbranek [-] , M. Foltýn [-] , R. Dobeš [-] (27. M. Macík [-] ) , I. Lošťák [-] , J. Klimt [-] (83. J. Adamuška [-] ) , M. Poslušný [-] - D. Rudolf [-] (87. O. Povolný [-] )

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - R. Žitník [-] , R. Malina [-] , T. Karban [-] - L. Fuksa [-] , M. Rezdar [-] , M. Bolcek [-] , J. Maléř [-] , F. Zetocha [-] (59. D. Talpa [-] ) , D. Pavlíček [-] - M. Maléř [-] (89. M. Seidl [-] )

ŽK: 29. M. Poslušný , 70. M. Foltýn - 71. J. Maléř , 87. D. Pavlíček .
Hráči zápasu: M. Rezdar .
Místo: Slušovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zicháček Martin  - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.