2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták doma potvrdil tři body


Branky


0

Fryšták přivítal na svém hřišti zkušený celek Provodova. Domácí předvedli výborný výkon. První branku vstřelil ve 33. minutě Lukáš Skalička a druhou branku přidal ve druhém poločase Pavel Petráš. Navíc hosté dohrávali utkání bez vyloučeného Lacigy a tak všechny tři body zůstaly ve Fryštáku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skalička dává domácím vedení

Utkání začali domácí tlakem a už v 6 minutě většina diváků zvedala ruce, jenže hlavička Kováře po krásném centru Gřešáka skončila k údivu všech vedle. V 9. minutě další centr po rohu s téměř stejného místa zakončoval opět vedle Dvořák. Jediná šance hostů v první polovině poločasu se odehrála v 16. minutě. Po závaru po centru Lacigy ale na malém vápně chyběl hostům větší důraz. V 25. minutě zahrával Skalička v ideální pozici na velkém vápně přímý kop, ten skončil ve zdi, odražený míč měl na kopačce před prázdnou bránou Křenek, ale nedal. Ve 29. minutě už se Fryšták dočkal. Po rohu trkl hlavou míč do sítě Skalička - 1:0. Fryšták byl dál při chuti a ve 33. minutě protáhla brankáře Provodova střela Doležela. Ve 39. minutě se blýskl parádním reflexivním zákrokem po hlavičce Beňa domácí brankář Mikel,který tak zlikvidoval asi největší šanci hostů v zápase.

 

Střídající Petráš zvyšuje vedení domácích

Do druhého poločasu vstoupil Provodov mnohem lépe. Začal domácí v poli přehrávat, ale tlak to byl bez zakončení. Jako žolík se ukázal střídající Petráš, který v 73. minutě přidal druhou branku a domácí vedli 2:0. V 74. minutě střílel nebezpečně křížnou ránu z přímého kopu Laciga, ale byl to jeho poslední útočný kousek. V 75. minutě hasil samostatný únik Doležela a viděl po právu červenou kartu. Domácí závěr mohli hrát v klidu, ale opak byl pravdou. Hra nahoru dolů přinesla obrovské šance na obou stranách. V 86. minutě pelášila trojice hráčů Fryštáku na jediného stopera soupeře, ale tutovka Petráše skončila v rukavicích brankáře. Nicméně další gól už v zápase nepadl a tak si Fryšták připisuje na své konto důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
Jaroslav Hrbáček (Fryšták, místopředseda): Jsme rádi, že jsme po výhře ve Viganticích přidali doma další vítězství. Hráči předvedli velmi dobrý a po zásluze ze zápasu bereme všechny tři body.




Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] , T. Chudý [-] (75. J. Hřebačka [-] ) , L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] - J. Kovář [-] , M. Gřešák [-] , J. Krhůtek [-] , M. Troják [-] (83. R. Smékal [-] ) - M. Doležel [-] (89. T. Rudolf [-] ) , T. Křenek [-] (58. P. Petráš [-] )

FC RAK Provodov
L. Sedlák [-] - D. Urbánek [-] , J. Josefík [-] , A. Hellebrand [-] , S. Beňo [-] - M. Velev [-] , V. Chalupa [-] , M. Huťka [-] , M. Laciga [-] , T. Hnilo [-] (62. M. Hlavňovský [-] ) - T. Ulman [-]

ŽK: 8. J. Krhůtek - 27. V. Chalupa , 88. M. Huťka , 90. M. Hlavňovský . ČK: 76. M. Laciga .
Hráči zápasu: L. Skalička , P. Petráš .
Místo: Fryšták. Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.