Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2015 16:30

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice berou body z Chropyně


0

Luhačovice přijely na půdu Fryštáku s jasným cílem získat první venkovní body. Hosté v zápase celou dobu vedli. Nejdříve v prvním poločase vstřelili dvě branky díky přesnosti Barteka a Davida Červenky. Domácí díky Prešnajderovi gólem do šatny snížili a ve druhém poločase zlepšeným výkonem sahali po vyrovnaní, leč marně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jdou do vedení

Do utkání vstoupili snově hosté. Již ve třetí minutě se po individuální akci prosadil Bartek a levačkou umístil míč do sítě – 0:1. Luhačovice vstřelená branka povzbudila a nadále byly v utkání nebezpečnějším týmem. Další příležitost měl Bernátek, sám před gólmanem mířil vedle. O pár minut později nastřelil brankovou konstrukci kapitán Červenka. Ve 29. minutě se po kombinaci po ose David Červenka, Martin Bernátek, Ondřej Červenka poslední jmenovaný ocitl úplně sám před brankářem Chropyně, jeho střela ovšem trestuhodně neskončila v síti. Po půl hodině hry se připomněli jednou střelou domácí. Kuchař vytěsnil nejistým zákrokem míč na roh. Poté však gólově udeřili hosté. Polách potáhl míč po křídle, nacentroval do vápna, kde v pádu před brankářem umístil aktivní David Červenka míč do branky – 0:2. O tři minuty později mohl ten samý hráč navýšit skóre, ovšem nikým nehlídaný si počínal zbrkle a branku minul. Poslední poločasové slovo si vzali domácí. Po rychlém protiútoku se k míči dostal Prešnajder, rychlou kličkou se uvolnil do střelecké pozice a střelou na zadní tyč překonal bezmocného Kuchaře – 1:2.

 

 

 

Zlepšená hra domácích na zisk bodů nestačila

Do druhé půle nastoupili domácí aktivně, ovšem útoky Chropyně končily na pozorné obraně soupeře. V 51. minutě potřetí udeřili hosté. Po přímém kopu Polácha se nejvýše vyšplhal Ondřej Červenka a míč prodloužil přesně do sítě – 1:3. O 4 minuty mohlo být rozhodnuto. Po nastřelené ruce sudí odpískal pokutový kop. Míč si postavil Marek Polách, ale penaltové prokletí nezlomil., domácí brankář jeho pokus kryl. A tak přišel trest. Po sérii střídání se hra domácích rapidně zlepšila. Jejich aktivitu korunoval Paciorek, nádhernou střelou, po rozehraném přímém kopu, trefil dokonale – 2:3. O chvíli později sahali domácí po vyrovnání, ale prudká střela jen těsně minula luhačovickou branku. Domácí nadále vrhali více sil do útoku. Tuto hru na riziko potrestali hosté dokonale. Nejprve zahrozil Polách, ale jeho tutovku ještě domácí brankář dokázal vyrazit. V 75. minutě už ale branka padla. David Červenka našel krásnou přihrávkou úplně volného Bernátka na penaltě a ten s klidem navýšil na 2:4. V závěru mohl Bernátek vsítit svou druhou branku, ovšem nepochopitelně na malém vápně zaváhal. Další branka už do konce zápasu nepadla a tak si hosté odvážejí z Chropyně tři body.

 



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jan Jelínek (Luhačovice, trenér): I když na můj vkus jsme dopustili zbytečné drama, dnes to byl zatím náš nejlepší výkon podzimu. Kluci makali na 100%, šancí jsme si vytvořili dnes víc než dost. Jen výborný výkon domácího brankáře a zbrklost v zakončení nám překáželo ve výraznějším vítězství. Myslím si, že většinu zápasu jsme byli lepším týmem a výhru si zasloužili. Musíme se zaměřit na zahrávání pokutových kopů a klid v zakončení.



Sestavy


FK Chropyně
R. Večeřa [-] - M. Pospíšil [-] , R. Jurčík [-] , P. Vojtášek [-] - J. Štěpánek [-] , L. Lavrincsik [-] , J. Paciorek [-] , P. Prešnajder [-] , P. Železný [-] - M. Panáček [-] (50. L. Berky [-] ) , D. Stratil [-] (71. D. Hrabal [-] )

FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] , B. Červenka [-] - O. Červenka [-] , P. Bartek [-] (85. S. Daňo [-] ) , A. Popelka [-] (67. M. Knot [-] ) , F. Košák [-] , M. Polách [-] - D. Červenka [-] , M. Bernátek [-] (83. M. Liška [-] )

ŽK: 4. D. Červenka , 63. M. Bernátek , 88. O. Červenka .
Hráči zápasu: O. Červenka , D. Červenka .
Místo: Chropyně. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.