1:2p.
(0:0)
56. D. Konečný (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání musely rozhodnout penalty


Branky


82. D. Ondroušek - 56. D. Konečný (vl.)
0

Bystřice pod Hostýnem hostila soupeře z Vigantic. Oba týmy si na začátku sezóny nevedou špatně a rozhodně mají na co navazovat. Utkání bylo většinu času vyrovnané, a to jak herně, tak gólově. Branky padaly až ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od začátku prvního poločasu měli domácí nad svým soupeřem převahu. Jako první ale zahrozily Vigantice, když po rychlém útoku střílel Zbyněk Paleček pouze do připraveného brankáře Konečného. Pak se osmělili domácí, kteří ohrozili branku Slováka. Sadilova střela však mířila nad bránu a Zapletal z blízka neskóroval. Následný roh pokryl připravený brankář Slovák.

Po přestávce byly Vigantice aktivnější a za svou snahu byly odměněny šťastným gólem, když se v 54. minutě po autovém vhazování v brankovišti špatně zorientoval brankář domácích David Konečný, od něhož se tečovaný míč odrazil do brány – 0:1. Domácí tým se tlačil za vyrovnáním, ale narážel na připravenou obranu Vigantic. Už se zdálo, že Vigantice své tři body uhájí, ale v 82. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Davida Ondrouška. Domácí tým zahrával sérii standardních a rohových kopů, obrana Vigantic ten poslední pokrýt nedokázala a Ondroušek z bezprostřední blízkosti dostal míč do sítě – 1:1. Bystřice se stále pokoušela o vstřelení branky, ale její další příležitosti zůstaly nevyužity. V nastaveném čase byl ještě k překvapení všech za stažení protihráče na půlce vyloučen hostující Musiol. Následoval penaltový rozstřel, v němž byli šťastnější hosté, kteří si tak domů odvážejí jeden bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FK Vigantice
Radomír Dian (Vigantice, trenér): Výhra na penalty z venku se samozřejmě počítá a před zápasem bych 2 body z Bystřice určitě bral. Osobně se mi ale zápas příliš nelíbil. Nedokázali jsme předvést takovou hru jako proti Napajedlům, měli jsme velké množství ztracených balónů, prohrávali jsme hodně osobních soubojů a musím říct, že bych si na takový výkon nerad zvykal. Na druhou stranu je dobře, že jsme zvládli penalty a dovedli zápas ke šťastnému konci. Mrzí mne 90. minuta, kdy jsme ještě dostali červenou kartu a musím říct, že pokud jsem naši obdrženou červenou kartu v prvním kole proti Boršicím hodnotil jako hodně, hodně přísnou, tak pro tuto jsem u sebe měřítko nenašel.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Konečný [-] - R. Sadil [-] , M. Tureček [-] , J. Šenovský [-] , D. Klimek [-] , Š. Dluhoš [-] - D. Šindelek [-] , D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] - D. Krajcar [-] (66. M. Kušík [-] )

FK Vigantice
J. Slovák [-] - E. Lemchi [-] (89. M. Zetocha [-] ) , D. Musiol [-] , R. Kučera [-] - D. Mydlo [-] , J. Paprskář [-] , J. Štreit [-] , D. Bolcek [-] (65. M. Vičan [-] ) , V. Kožušník [-] - J. Uribe [-] (85. O. Kulišťák [-] ) , Z. Paleček [-] (90. A. Křiva [-] )

ŽK: 66. D. Klimek , 79. R. Pálka , 88. D. Šindelek - 45. D. Bolcek . ČK: 90. D. Musiol .
Místo: Bystřice pH.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.