2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov otočil proti Baťovu


Branky


0

Utkání Rožnova a Baťva bylo divoké, hrálo se nahoru dolů a šance střídala šanci. Branky padaly až ve druhém poločase. Nejdříve se přesně trefil hostující Krajča, ale Rožnov dokázal utkání zvrátit na svou stranu díky brankám Lukáše Maléře a Jakuba Maléře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Rožnov pod Radhoštěm přivítal na svém hřišti tým Baťova. Domácí šli do zápasu s cílem odčinit porážku na hřišti Bystřice pod Hostýnem, naopak Baťov měl po vítězství nad Štítnou na co navazovat. Od začátku se hrál otevřený ofenzivní fotbal. Nejdříve zkoušeli své štěstí domácí, konkrétně Michal Maléř vyslal tvrdou střelu na hostujícího brankáře Maráka, ale minul. Baťov zahrozil lobem Krajči, který přehodil jak špatně postaveného brankáře Barabáše, tak i branku. O pět minut později Krajča přitvrdil, ale jeho střela z hranice šestnáctky gólem neskončila. Ve 43. minutě provedli domácí poslední akci prvního poločasu, ale hlavička Michala Maléře brankou neskončila.

 

 

Druhý poločas zahájil lépe Baťov. V 50. minutě dlouhý výkop gólmana přeskočil stoperskou dvojici domácích a osamocený Krajča poslal tentokrát přesný lob přes vyběhnuvšího brankáře Barabáše – 1:0. Domácí s odpovědí přispěchali velmi brzo. Po rohovém kopu vyrovnal hlavičkující Lukáš Maléř – 1:1. Od této chvíle se obě mužstva zaměřila na to hlavně neudělat chybu. V 77. minutě faulovali hosté před pokutovým územím. Míč si k exekuci postavil Jakub Maléř, který přesnou střelou strhl vedení na stranu domácích – 2:1. Do konce zápasu už další branka nepadla a domácí tak mohou slavit cenné vítězství a zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (trenér, Rožnov pod Radhoštěm): Byl to ofenzivní a bojovný zápas. Cením si hlavně toho, že to tým nezabalil a snažil se zápas ze všech sil otočit. To utkání jsme zkrátka vybojovali.




Sestavy


FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - T. Malina [-] , D. Talpa [-] (51. R. Žitník [-] ) , D. Pavlíček [-] , J. Šimek [-] - M. Rezdar [-] , M. Bolcek [-] , J. Maléř [-] , F. Zetocha [-] (90. T. Dvořák [-] ) - M. Maléř [-] (84. M. Seidl [-] ) , L. Maléř [-]

SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - J. Novák [-] , P. Gerych [-] , J. Linek [-] - D. Spurný [-] , Z. Ondráš [-] , P. Janovský [-] (87. D. Ančinec [-] ) , A. Kozubík [-] (58. J. Vrána [-] ) , A. Skyba [-] - D. Malát [-] , P. Krajča [-]

Hráči zápasu: J. Maléř - P. Krajča .
Místo: UT Rožnov pR.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.