Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku musely rozhodnout penalty


Branky


0

Slušovice se poprvé v krajské soutěži představily doma a rozhodně je nečekal lehký soupeř. Luhačovice v minulém kole na hřišti Fryštáku potvrdily svou kvalitu a jediné, co je mohlo mrzet, bylo neproměňování vlastních šancí. Ve Slušovicích ale branky padaly. Hosté dvakrát vedli, ale Slušovice nesložily zbraně a o vítězi nakonec rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

První desetiminutovka patřila domácím a již v osmé minutě vstřelili úvodní branku utkání. Prosadil se jeden z nejzkušenějších hráčů domácích Roman Dobeš, který dostal na hranici velkého vápna míč přímo na nohu a střelou z první otevřel skóre – 1:0. To bylo ovšem ze strany domácích na dlouho vše, protože taktovku zápasu převzali hosté, kteří kombinační a agresivní hrou nutili soupeře k chybám. Do šancí se dostávali především David Červenka a Marek Polách, kteří se oba za svou snahu dočkali branky. Nejprve se prosadil Červenka, který ve vápně udělal šikovnou zasekávačku a pak levačkou překonal domácího brankáře – 1:1. O tři minuty později se trefil Polách, který využil propadnutý míč za obranu a střelou na zadní tyč z velkého úhlu dokonal obrat – 1:2. Následovaly další tři brejkové šance Luhačovic, ty ale zůstaly nevyužity. Do konce prvního poločasu trefil ještě Ondra Červenka břevno, míč se ale ke smůle hostů z brankové čáry odrazil ven z brány.

 

 


Druhá půle už byla vyrovnaná. První hrozily Slušovice, které svého soupeře zatlačily a zahrozily po dvou centrech do vápna. Poté unikl Marek Polách, jeho střelu ze strany brankář vyrazil k Liškovi, ten mířil nad bránu. V 56. Minutě Slušovice vyrovnaly. Lošťák se protáhl po pravé straně, naservíroval míč před bránu. Kuchař první střelu vyrazil, na dorážku Bořuty už nedosáhl – 2:2. O 10 minut později šli hosté znovu do vedení. Propadlý míč uklidil křížnou střelou Bernátek – 2:3. Tlak domácích sílil a bylo vidět, že prohrát nechtějí. Odměna za snahu přišla v 87. minutě. Po rohu se dostal míč ke střídajícímu Buršovi, ten přihrál před bránu na nabíhajícího Foltýna a bylo znovu srovnáno – 3:3
Luhačovice tak musely absolvovat už druhý penaltový rozstřel v řadě a vedlo se jim lépe než domácím. Bod navíc si tak domů odvážejí Luhačovice.



Ohlasy k zápasu



FK Luhačovice
Jelínek Jan (FK Luhačovice, trenér): Zápas pro diváky to byl výborný. Padlo hodně branek, bylo vidět pěkné kombinace i nasazení. Bohužel pro trenéry to bylo na infarkt. A za sebe můžu říct, že jsem zklamaný. Hra dvou rozdílných poločasů mého mužstva mě zaráží. Po tlaku v první půli jsme nedokázali odskočit o dvě branky. Musím ocenit soupeřovo odhodlání a bojovnost, tím zvládli druhou půli vyrovnat. Ztráta výhry v posledních minutách zápasu je vždy krutá



Sestavy


FC Slušovice
J. Varga [-] - Z. Čuřík [-] , T. Zbranek [-] , J. Janků [-] (83. A. Burša [-] ) - I. Lošťák [-] , P. Bořuta [-] , R. Dobeš [-] , M. Poslušný [-] - J. Vlachynský [-] , D. Rudolf [-] , O. Povolný [-] (46. M. Foltýn [-] )

FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - B. Červenka [-] , J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] , P. Coufalík [-] , J. Zámorský [-] - O. Červenka [-] , M. Polách [-] , M. Liška [-] (75. J. Ševčík [-] ) - M. Bernátek [-] (83. S. Daňo [-] ) , D. Červenka [-]

ŽK: 27. R. Dobeš , 58. M. Poslušný - 43. J. Zámorský .
Hráči zápasu: M. Foltýn - D. Červenka , M. Polách .
Místo: Slušovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.