Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice otočily utkání v Dolní Bečvě


Branky


0

Dolní Bečva přivítala na svém hřišti celek Vlachovic. Domácí nastoupili k prvnímu zápasu pod novým trenérem, ale tato premiéra se jim nevyvedla. I když šli po přestávce do vedení díky brance Jurečky, hosté dokázali v poslední dvacetiminutovce zápas dokonale otočit a po dvou brankách Hovězáka a jedné brance Míči berou z utkání tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Začátek utkání byl v režii domácího týmu, který na svého soupeře vletěl a vypracoval si několik šancí. Podobně jako v utkání proti Zubří doplatili hráči Dolní Bečvy na špatnou produktivitu a nedokázali ani jednu ze svých gólovek zužitkovat. Hosté se do utkání dostávali pomaleji, ale i oni dokázali párkrát ohrozit branku soupeře, leč žádná branka v prvním poločase k vidění nebyla.

 

Bečvě došly síly

Po přestávce už to bylo jiné. Hned po příchodu ze šaten se dočkali branky domácí. Po rohovém kopu se prosadil David Jurečka – 1:0. Domácím však postupně docházely síly a Vlachovice se tak více a více dostávaly do hry. Svůj tlak přetavili hosté ve vyrovnávací branku v 71. minutě. Krásnou branku z přímého kopu trefil Zbyněk Míča – 1:1. Za dalších 7 minut šli hosté do vedení. Po chybě domácích následoval přímý kop Vlachovic, nakopnutý míč dostal na kopačku Jaroslav Hovězák, který z první rozvlnil síť branky – 1:2. Za nepříznivého stavu vrhla Bečva všechny síly do útoku, ale do otevřené obrany provedli vlachovičtí rychlý brejk a zakončující Hovězák přidal třetí branku – 1:3. Vlachovice tak získaly tři body a právě tolik bodů ztrácejí na svého dnešního soupeře.    



Ohlasy k zápasu



SK Vlachovice
Tomáš Kolouch (Vlachovice, kapitán): Nastupovali jsme zase v improvizované sestavě se dvěma dorostenci. Začátek než jsme se rozkoukali, tak na nás soupeř vletěl a dostal se do několika slibných šancí, ale náš gólman nás podržel. Pak jsme utočili i my a vytvořili si také několik brankových příležitostí, z kterých jsme vstřelili i branku, ale pro údajný offside nebyla uznána. Ve druhém poločase jsme dostali gól z rohu. Pak jsme si ale vytvořili tlak a z přímého kopu jsme se na Bečvu dotáhli. Druhý gól jsme přidali z dalšího trestného kopu, který jsme rozehrávali až za naší polovinou. Nakopnutý balon si našel náš útočník a z jedničky nohou ho poslal na vzdálenější tyč. Poslední gól jsme přidali po krásné kombinaci a nebylo co řešit. Zasloužené vítězství.



Sestavy


FC Dolní Bečva
M. Stolárik [-] - P. Vašek [-] (67. R. Maléř [-] ) , D. Jurečka [-] , J. Vojkůvka [-] (27. T. Lušovský [-] ) - P. Balán [-] , J. Šena [-] , P. Stavinoha [-] , M. Trna [-] , R. Kuběna [-] - P. Vojkůvka [-] (71. M. Paprskář [-] ) , R. Růčka [-]

SK Vlachovice
M. Bodlák [-] - J. Šandor [-] (51. N. Jiří [-] ) , T. Kolouch [-] , P. Jandík [-] (66. R. Chovanec [-] ) , M. Kořenek [-] - D. Hlavica [-] , M. Doruška [-] , O. Šimoník [-] , Z. Míča [-] , A. Maček [-] (83. J. Pekárek [-] ) - J. Hovězák [-]

ŽK: 53. P. Vašek , 54. R. Růčka , 56. M. Trna , 61. J. Šena - 26. O. Šimoník , 64. M. Doruška , 82. Z. Míča , 86. J. Pekárek .
Hráči zápasu: J. Hovězák .
Místo: Dol. Bečva. Počet diváků: 51.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Kateřinice 22 53:29 50
2 TJ Valašské Meziříčí B 22 72:35 47
3 TJ Sokol Podlesí 22 56:31 44
4 TJ Vidče 22 54:33 39
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 22 36:31 37
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Jozef Kušnier 16
4 Adam Juřík 14
5 Petr Mičkal 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 57,1% 0
2 Ladislav Beran 59 49,6% 0
3 Venca Likeš 31 49,2% 0
4 Jiří Klik 30 53,6% 0
5 Radek Hruška 29 38,2% 0
Zobrazit celou tabulku