2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zubří zvládlo důležitý zápas


Branky


0

Na půdu Zubří zavítal tým Vlachovic. Domácí přistoupili k utkání jako k jednomu z klíčových v podzimní části a po dobrém výkonu se můžou radovat ze zisku tří bodů. Zubří rozhodlo v prvním poločase, kdy vstřelilo dvě branky, navíc hrálo od 34. minuty proti deseti. Vlachovice i v oslabení nepříjemně dotíraly na svého soupeře, ale branku nevstřelily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro hosty

Domácí tým vstoupil do utkání aktivně a brzy se dočkal vstřelené branky. Po faulu na Karla Drdu zahrával z levé strany přímý kop Libor Raždík, který míč zakroutil na zadní tyč tak šikovně, že skončil v síti – 1:0. Další branku mohl přidat Karel Drda, kterého ale po přihrávce Vokáče vychytal brankář hostí. V dalším náporu domácích šel míč po ose Majer  - Drda – Kalod a posledně jmenovaného před vápnem srazil vyběhnutý brankář Bodlák, který po červené kartě musel předčasně do sprch. Z následného přímého kopu domácí trefili zeď. Nicméně o chvíli později vedli domácí o dvě branky. Karel Drda se levačkou z blízka prosadil přesně pod břevno – 2:0. Domácí nadále svého soupeře tlačili a Radim Vokáč zahodil další šanci, když z jasné pozice přestřelil. Hosté se i v deseti připomněli a brankář Jurka musel boxovat těžkou střelu.

 

Další branka nepadla

Ve druhém poločase už branka nepadla. Oslabení hosté se vrhali do útoku, ale naráželi na připravenou obranu a brankáře Jurku. Domácímu týmu se samozřejmě otevíraly možnosti k rychlým protiútokům. Domácí útočníci postupně zahodili nebo nedotáhli do koncovky snad pět nebo šest brejků a tak se o nejisté dvoubrankové vedení museli strachovat až do konce. To však nakonec uhájily a na své konto si připisují důležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zubří
Martin Nerad (Zubří, trenér): Jsme s vítězstvím spokojeni. Vzhledem k vyrovnanosti tabulky, jsme toto utkání brali jako velice důležité. Hosté hráli velmi dobrý fotbal, hlavně jejich hráči číslo 8 a 14 byli výborní. My jsme dnes hráli fotbal asi tak 35 minut a na zbytek zápasu se vyflákli, nicméně body jsou body a vítězství samozřejmě bereme.




Sestavy


FC Zubří
J. Jurka [-] - P. Berka [-] , P. Majer [-] , R. Bortl [-] - M. Pavlíček [-] , L. Raždík [-] , P. Polách [-] , K. Drda [-] , R. Kalod [-] - R. Vokáč [-] (62. I. Roman [-] ) , V. Krupa [-]

SK Vlachovice
M. Bodlák [-] - T. Kolouch [-] , P. Jandík [-] , Z. Kupčík [-] , T. Olejník [-] - M. Kořenek [-] , N. Jiří [-] , M. Doruška [-] (75. J. Šandor [-] ) , O. Šimoník [-] (76. J. Vlček [-] ) , Z. Míča [-] - J. Hovězák [-]

ŽK: 84. J. Jurka - 9. T. Kolouch , 17. O. Šimoník , 65. Z. Kupčík . ČK: 34. M. Bodlák .
Hráči zápasu: J. Jurka , L. Raždík , K. Drda .
Místo: Zubří. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 21 72:33 47
2 TJ Sokol Kateřinice 21 51:29 47
3 TJ Sokol Podlesí 21 55:27 44
4 TJ Vidče 21 51:33 36
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 21 35:31 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 14
5 Adam Juřík 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 56 57,1% 0
2 Ladislav Beran 55 49,1% 0
3 Jiří Klik 30 53,6% 0
4 Venca Likeš 27 48,2% 0
5 Radek Hruška 25 36,2% 0
Zobrazit celou tabulku