1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zubří uhájilo hubené vítězství


Branky


0

Zubří doma přivítalo neoblíbeného soupeře z Valašských Příkazů. Domácí šli do zápasu s odhodláním zlomit nepříznivou sérii s tímto soupeřem, což se jim nakonec povedlo. Přes množství šancí padla v zápase jediná branka, kterou vstřelil v 31. minutě Ondřej Vašut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba týmy své zápasy v minulém kole vyhrály. Zubří si dovezlo tři body z Juřinky, Valašské Příkazy přehrály doma Nedašov. Do utkání vstoupili aktivně domácí, kteří se snažili držet míč na kopačkách a nepouštět soupeře do hry. V 5. minutě předvedli domácí první povedenou akci, kdy se míč po ose Majer-Pavlíček dostal k Drdovi, ten ale těsně minul branku. Hosté hrozili hlavně z rychlých protiútoků, ale obrana Zubří byla pevná. Ve 20. minutě pronikl po levé straně Viktor Frňka, který přihrál Raždíkovi, jeho střela ale gólem neskončila. O pár minut později Karel Drda poslal do šance Pavlíčka, toho však s obtížemi vychytal brankář Srba. Rozhodující okamžik se udál ve 31. minutě. Frňka poslal míč na Krupu, který přihrávkou pod sebe našel Ondřeje Vašuta, který vstřelil svoji první branku v dresu Zubří a také jedinou branku utkání – 1:0. Hosté z protiútoku vybojovali standardní situaci a rohový kop, ale branku vstřelit nedokázali. Domácí ještě jednou zahrozili, ale střela Frňky skončila mimo branku.

 

 

V druhém poločase se hosté snažili aktivní hrou vyrovnat, domácí naopak čekali na chybu soupeře a snažili se jej nepouštět před vlastní branku. Hosté se spoléhali hodně na nakopávané balóny, ty ale obrana domácích odvracela. Čím víc utkání spělo ke konci, tím víc se Valašské Příkazy snažily o vrovnání a otevíraly svou obranu pro rychlé brejky soupeře. Za Zubří tuto příležitost nevyužil Drda s Vokáčem, a když se ani následný přímý kop Karla Drdy mezi tři tyče nevešel, skončil zápas hubeným vítězstvím domácích 1:0. Zubří si připsalo druhou výhru v řadě a hlavně zlomilo nepříznivou bilanci se svým dnešním soupeřem.



Ohlasy k zápasu


FC Zubří
Martin Nerád (Zubří, trenér): Bylo to pro nás důležité utkání. Smekám před našimi hráči, kteří utkání zvládli, i když jsme byli oslabeni o čtveřici Berka, Tichý, Raždík a Polách. Snažili jsme se hlavně eliminovat soupeřovu trojici hráčů Gargulák, Vaculík, Číž. Ti kluci jsou opravdu dobří a i v dnešním zápase to ukázali. Proti nim jsme vsadili na tvrdou obranu, ale ne se záludnými zákroky. Nakonec jsme to ukopali na 1:0.




Sestavy


FC Zubří
J. Jurka [-] - V. Frňka [-] , R. Bortl [-] , P. Majer [-] - L. Raždík [-] , R. Jurajda [-] , M. Pavlíček [-] , O. Vašut [-] (77. I. Roman [-] ) - V. Krupa [-] , K. Drda [-] , R. Vokáč [-] (90. T. Kocián [-] )

FC Valašské Příkazy
D. Polách [-] , J. Strnad [-] , M. Ptáček [-] , V. Vobořil [-] (76. T. Kosiewicz [-] ) - T. Číž [-] , P. Staník [-] , L. Gargulák [-] , J. Smolík [-] - L. Vaculka [-] (85. A. Chovanec [-] ) , V. Juřica [-]

ŽK: 3. R. Bortl , 82. L. Raždík - 55. V. Vobořil .
Hráči zápasu: J. Jurka , O. Vašut .
Místo: Zubří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Valašské Meziříčí B 21 72:33 47
2 TJ Sokol Kateřinice 21 51:29 47
3 TJ Sokol Podlesí 21 55:27 44
4 TJ Vidče 21 51:33 36
5 FC Velké Karlovice+Karolinka 21 35:31 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Erik Hrabovský 21
2 Daniel Vavřík 18
3 Petr Mičkal 14
4 Jozef Kušnier 14
5 Adam Juřík 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 56 57,1% 0
2 Ladislav Beran 55 49,1% 0
3 Jiří Klik 30 53,6% 0
4 Venca Likeš 27 48,2% 0
5 Radek Hruška 25 36,2% 0
Zobrazit celou tabulku