3:1
(2:0)
55. M. Duda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluk potvrdil vítězství v Mladcové


Branky


0

V domácím střetnutí s Jaroslavicema chtěli hlučané potvrdit vítězství v Mladcové, tentokrát nastoupili  v sestavě, která je pro podzimní část stabilní. Na střídačce však byli pouze Hrabal Patrik (ročník 1996)  a Nguntual Tum Tang, Barmanec žijící v Hluku, ročník 1998. Hlučané se potýkají s marodkou a nedostatkem hráčů, i přesto, že mají „ B“ tým, který hraje okresní přebor Uherskohradišťského okresu. Rozdíl ve výkonosti obou soutěží je však velký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas Hluk vyhrál 2:0

Zápas začal velmi opatrně, protože hosté měli ze svého soupeře respekt. Měli ještě v povědomí výborné hlucké mužstvo, které skončilo v loňské sezóně druhé. I přesto, že hlučané nemají už tak kvalitní mužstvo byli po celý první poločas lepším týmem a vytvořili si řadu příležitostí. Jednu z nich využil Zdena Botek, jinak šéf mládežnického fotbalu v ligovém týmu Slovácko. To běžela 8. minuta zápasu. I potom měli domácí převahu, kterou využili ve 42. minutě Milanem Smělíkem. Bylo to zasloužené vedení.

Druhý poločas Jaroslavice kousaly

Do druhého poločasu nastoupili hosté s vědomím, že nemají, co ztratit. Přidali na pohybu a důrazu a domácí měli hodně práce. Když běžela 65. minuta, dostali hosté příležitost trestného kopu ze 16. metrů, a hráč Marek Duda krásnou střelou snížil na 2:1. Hostům narůstla křídla, domácí byli zbytečně nervózní a v 70. minutě po chybě Zalubila šel sám na gólmana Fojtíka Tomáš Batík, který však hluckého brankáře nepřekonal. Potom se hra uklidnila a v 78. minutě po úniku Biháriho skóroval znovu Milan Smělík. Tím hlučané definitivně rozhodli o svém zaslouženém vítězství.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
Václav Uhlíř - trenér: Potřebovali jsme potvrdit vítězství z Mladcové. Dnes jsme nastoupili v optimální sestavě a po celý první poločas jsme Jaroslavice nepustili k vážnější akci. Ve druhém poločase jsme ztratili koncentraci a hosté začali nebezpečně útočit. Jejich branka na 2:1 byla pro nás varování, Hráči se však vzchopili a dokázali zvýšit na 3:1 a tím jsme definitivně potvrdili naše zasloužené vítězství. Děkuji hráčům za jejich dobrý výkon.




Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - P. Šimčík [-] , J. Machala [-] , A. Machala [-] , M. Masařík [-] (90. T. Nguntual [-] ) , M. Zalubil [-] - M. Galuška [-] , R. Bihári [-] , Z. Botek [-] , M. Smělík [-] - Š. Jurásek [-] (87. P. Hrabal [-] ) -

SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - T. Valenta [-] , M. Podéšť [-] , P. Dlabač [-] (46. T. Batík [-] ) , J. Červenka [-] - L. Macalík [-] , L. Batík [-] , Š. Polách [-] , D. Mynarčík [-] (76. D. Vrba [-] ) , M. Duda [-] - P. Švach [-] (78. J. Fajgara [-] ) -

ŽK: 55. Z. Botek , 68. R. Bihári , 80. M. Smělík - 59. L. Batík .
Místo: Hluk. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠUBÍK Ondřej - DOLEŽAL Radim, TOMAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.