0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluk opět doma nevyhrál


Branky


0

Mužstvo Hluku nevyhrálo utkání za 3 body už od 3. kola a nepodařilo se mu vyhrát ani s Újezdcem. Utkali se dvě první mužstva z loňské sezóny, ale v nynější době nemá ani jedno mužstvo formu a navíc jim schází někteří hráči pro zranění, hlavně však nejlepší hráči mužstev z loňské sezóny, hlucký Jan Dohnal a Loprais, který byl v Újezdci na hostování z Vracova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Hluku

Přestože byli domácí hlučané oslabeni o Šimčíka, Smělíka a zraněné Martiše a Zlínského měli hru ve své moci. Dobře kombinovali, dostávali se i k menším šancím, ale obrana Újezdce v čele s brankářem Dušanem Konečným (ročník 1968) byla na místě. V 25. minutě byl faulován domácí Jurásek v pokutovém území a rozhodčí Štěpánek nařídil P.K. K tomu se postavil Bihári, ale jeho střela byla nedůrazná, což zkušený Konečný vystihl. Domácí tak přišli o šanci vstřelit branku. Do konce poločasu měl ještě šanci Bihári, který se dostal za obranu Újezdce, ale na Konečného opět nevyzrál. 

Druhý poločas byl Újezdec aktivnější

Druhý poločas začali hosté z Újezdce aktivněji a nebezpečný byl zejména Velecký, který měl velkou šanci v 50. minutě, ale jeho střela těsně minula Fojtíkovu branku. V 55. minutě fauloval domácí brankář Fojtík Veleckého. K exekuci se postavil mladíček Lorenc (1998), který však trefil pouze tyč Fojtíkovi branky. A aby těch pokutových kopů nebylo málo, tak v 63. minutě zahrál obránce Újezdce rukou a rozhodčí Štěpánek byl nekompromisní. K provedení se postavil Galuška, který poslal stejně nemastnou střelu jako Bihári a pro zkušeného Konečného nebyl velký problém mu penaltu chytit. Před oběma brankami byly v dalším průběhu nějaké šance, ale obrany v čele s brankáři byli na místě. Hlučané tak doslova promarnili vítězství.

Plusový bodík pro Újezdec

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, kteří proměnili všech pět pokutových kopů, díky kterým si z duelu vezou dva body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
Václav Uhlíř - trenér: Vzhledem k tomu, že nám k podzimu odešli kvalitní hráči, jako jsou Jan Dohnal, Ondra Machala, zranili se nám Martiš a Zlínský a dnes se omluvili Šimčík a Smělík, předvedli jsme výkon, který odpovídá hráčské kvalitě tohoto mužstva. Neproměnili jsme dva pokutové kopy, což je trestuhodné. Jak můžete vyhrát, když nedáte ze dvou ani jeden P.K?

Sokol Újezdec
Polášek Miroslav - trenér: Do Hluku jsme přijeli pro bod a máme dva. Takže jsem spokojený. Není to sice už takové mužstvo, jaké jsme měli v loňské sezóně, ale pořád je to mužstvo kvalitní. Musíme sezónu dohrát, získat ještě nějaké body a připravit se na jaro. Našim cílem není postup do K.P. Chceme hrát pěkný a hlavně poctivý fotbal.



Sestavy


Spartak Hluk
J. Fojtík [-] - A. Machala [-] , M. Zalubil [-] , M. Masařík [-] , J. Machala [-] - Z. Botek [-] , R. Bihári [-] , M. Galuška [-] - Š. Jurásek [-] - P. Kryl [-] , M. Minařík [-]

Sokol Újezdec
D. Konečný [-] - M. Mařica [-] , M. Kobzinek [-] , D. Hruboš [-] - J. Lekeš [-] , P. Uher [-] , M. Coufalík [-] (83. D. Findura [-] ) , K. Slinták [-] , M. Lorenc [-] - R. Vacula [-] , J. Velecký [-]

ŽK: 33. M. Kobzinek , 59. K. Slinták .
Místo: Hluk. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTĚPÁNEK Martin - MEJZLÍK Tomáš, DUJÍČEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.