Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko přehrálo Ratiboř


Branky


0

Hutisko přivítalo v rámci 13. kola na svém hřišti celek z Ratiboře. Domácí v minulém kole nestačili na Kateřinice, a tak měli proti mladému týmu hostí co napravovat. Ratiboř byla Hutisku náročným soupeřem, ale nakonec nedokázala uhrát ani bod po prohře 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nabídl čtyři branky

Hutisko má v poslední době problémy se základní sestavou, tentokrát se muselo obejít bez brankářské jedničky, za gólmana Hrabčáka tak do zápasu nastoupil univerzál Martin Kubáň. Ze začátku utkání byli lepší hosté, kteří se však nedostávali do gólových příležitostí. Do vedení se tak dostalo domácí mužstvo, ve 14. minutě se po ose Kozák-Křenek-Poruba trefil poslední jmenovaný, jenž kulatý nesmysl umístil slabší nohou přímo do šibenice – 1:0. Hutisko hru vyrovnalo a nakonec zvýšilo své vedení, Robert Křenek poslal míč na Josefa Koláčka, který střelou po zemi k tyči nedal Galetovi šanci – 2:0. Ratiboř nehrála vůbec špatně a nakonec se dočkala snížení, dvě minuty před koncem první půle snížil Jaroslav Burdík – 2:1. Hosté už se zřejmě viděli v šatně a také za to zaplatili, když se hlavou prosadil obránce Kamil Poledník – 3:1. 

Křenek upravil skóre na konečných 4:1

Domácí měli v druhém poločase hodně šancí, ale zejména Robert Křenek je nedokázal proměňovat. Nejprve si útočník Hutiska vylámal zuby na vynikajícím Galetovi a o malou chvíli později z dorážky minul. Hosté se snažili a odměnou jim málem byla korigující branka, zaskakující gólman Kubáň však předvedl krásný zákrok a velkou šanci hostí zmařil. Toto se ukázalo jako klíčový moment, o chvíli později totiž definitivní tečku za utkáním udělal dobře hrající Robert Křenek – 4:1. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu: "Hosté byli ze začátku lepší, i v druhém poločase se snažili, ale my jsme dávali góly. Klíčový moment byl bravurní zákrok Kubáně, který vychytal šanci za stavu 3:1. Hosté by se tímto gólem dostali zpět do zápasu. Křenek nakonec chvíli na to dal na 4:1 a bylo po zápase."

TJ Sokol Ratiboř
Lukáš Bambušek - hráč: "Od začátku nás domácí přehrávali, měli jsme občas nějaké náznaky, ale ty ztroskotaly. Hráli jsme zbrkle, bezmyšlenkovitě. V tomto zápase si nemáme asi nikdo co vyčítat, v druhém poločase jsme sice začali být o trochu aktivnější, ale nepodařilo se nám dostat do nějaké velké šance a po zásluze jsme prohráli."



Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
M. Kubáň [-] - K. Poledník [-] (80. M. Zůbek [-] ) , L. Poruba [-] , R. Křenek [-] , D. Baroš [-] - M. Talpa [-] (65. M. Adamec [-] ) , J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , P. Košárek [-] , J. Koláček [-] - R. Křenek [-]

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - P. Mynařík [-] , D. Husička [-] , J. Burdík [-] - R. Pařenica [-] , R. Bernát [-] , F. Zubík [-] , M. Děckuláček [-] , L. Bambušek [-] (75. M. Uhrin [-] ) - T. Adámek [-] , J. Mikula [-]

ŽK: 20. F. Zubík , 34. R. Bernát , 44. D. Husička , 84. J. Mikula .
Hráči zápasu: M. Kubáň .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Olša Viktor  - Pavlát, Adámek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.