0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota zvítězila nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Jablůnka je v herní krizi, o čemž svědčí šest proher v řadě s celkovým skóre 2:28! Za to Lhota u Vsetína se zejména díky dobrým výsledkům na domácí půdě drží v horní části tabulky. Jablůnka konečně postavila silnější mužstvo, na body to však nestačilo, Lhota díky brance Lukáče zvítězila 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól vsítil Lukáč

Do sestavy Jablůnky se vrátila čtveřice hráčů – Viktor Koleník, Radim Tomeček, Lubomír Horák a Lukáš Čuma, což se na hře domácích výrazně projevilo. Domácí chtěli napravit špatné výsledky z minulých týdnů, ale byli to hosté, kteří se dostali do vedení. Hosté zakombinovali uprostřed hřiště, odkud Zeťák vyslal na branku Ondřeje Lukáče a ten se v takovýchto situacích nemýlí. Kanonýr Lhoty střelou ze šestnáctky obstřelil Koleníka a poslal Lhotu do vedení – 0:1. Domácí ani hosté si další výrazné gólové příležitosti nevypracovali, a tak se šlo do šaten za stavu 0:1. 

Zlepšený výkon Jablůnky k bodům nevedl

Jablůnka nastoupila do druhého dějství velice aktivně, tlačila, ale šance na vstřelení vyrovnávací branky nepřišla. Lhota má v kádru velice rychlé jedince a v druhé půli hrozila zejména z rychlých brejků, ze kterých vzešlo několik zajímavých akcí, ani jedna se však neujala. Za domácí se po rohu nedokázal prosadit Tomeček, a tak si Lhota odvezla cenné tři body za těsnou výhru 1:0. Lhota se díky těmto třem bodům vyšplhala na čtvrtou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu



FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Po gólu Lukáče na 1:0 jsme si ani my, ani domácí nevypracovali žádné vyložené šance. V druhém poločase byli domácí aktivnější, my jsme hrozili především z brejků, které jsme ale neřešili dobře. Byl to takový zápas od šestnáctky po šestnáctku."



Sestavy


FK Jablůnka
V. Koleník [-] - P. Brodek [-] , P. Sehnal [-] , R. Tomeček [-] - A. Vyškovský [-] , V. Suchockij [-] , J. Smílek [-] , R. Biel [-] , J. Orság [-] - L. Čůma [-] (36. M. Tomšej [-] ) , L. Horák [-]

FC Lhota u Vsetína
J. Špalek [-] - O. Blažek [-] , T. Juřica [-] , M. Karlík [-] , P. Kulhaj [-] - O. Zeťák [-] (65. I. Jakubo [-] ) , D. Vráblík [-] , J. Doležel [-] , J. Čala [-] - O. Lukáč [-] , A. Válek [-] (88. D. Jančina [-] )

ŽK: 56. J. Orság , 75. V. Suchockij - 26. J. Čala , 29. D. Vráblík , 60. O. Lukáč .
Hráči zápasu: O. Lukáč .
Místo: Jablůnka. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.