Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva smetla Vizovice


Branky


0

Vizovice přivítaly na své půdě Prostřední Bečvu.  Domácím se v poslední době vůbec nedaří, prohráli už čtyřikrát v řadě. Za to hosté se pomalu rozjíždějí k lepším výkonům a díky výhře 6:2 nad Vizovicemi dokonce poskočili na průběžnou 3. příčku tabulky 1.B třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Fotbalisté Prostřední Bečvy přijeli do Vizovic bez Kuby, Kysučana a Lukáše Křenka staršího, přesto do zápasu vstoupili s odhodláním odčinit domácí porážku z minulého týdne od Zašové. Prvních patnáct minut byl zápas ve znamení vzájemného oťukávání, vyložené šance diváci neviděli. Až v 18. minutě se dostal k míči hostující Jakub Ondryáš, který poslal hosty do vedení – 0:1. Ve 29.minutě se o další gól postaral ten samý hráč, který za přispění domácího obránce Polácha zvýšil vedení na 2:0 pro Bečvu. Než se domácí nadáli, tak inkasovali již potřetí, tentokrát se prosadil Martin Fiurášek – 0:3. Vizovicím se nakonec ještě do první půle podařilo snížit. Po trestném kopu se v následné skrumáži nejlépe zorientoval Ondřej Štěpaník – 1:3.

Ondryáš řídil výhru hostí

Ve druhém poločase se hosté dostávali častěji do soupeřovy obrany, změna skóre však přišla až v 61. minutě, když se opět trefil kanonýr Jakub Ondryáš – 1:4. Vizovice nevěděly, co hrát a záhy inkasovaly popáté. Přesný centr si našel Jakub Vašut, jenž střelou pod víko zvýšil již na 5:1. Střelecké hody Prostřední Bečvy završil v 87.minutě Jakub Vašek – 1:6. V této části hry dostal příležitost postavit se do bečvanské branky mladý talentovaný gólman Robert Malina, jenž nahradil jistotu v brance Aleše Jurajdu. V poslední minutě zápasu zahrávali domácí rohový kop, zmatku před Malinou využil domácí Radek Punčochář, který uzavřel výsledek na konečných 2:6. Vizovice se trápí, prohráli již pětkrát za sebou a začínají být výrazným aspirantem na sestup do Okresního přeboru.  



Ohlasy k zápasu



FK Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda, trenér: „Vizovice jsou pro mne hlavní aspirant sestupu. Nechci je nějak urážet a ponižovat, ale oni snad neměli na zápase pořadatele, tabuli na střídání, totálně hrbolaté hřiště a dohromady dali kádr sice fotbal milujících, ale kvalitou tak na III. třídu oplývajících hráčů. To Zašová je nad nimi sportovně i zázemím. My jsme vyhráli i bez absentující trojice Kuba, Kysučan, Lukáš Křenek starší. Výborně zahrál Jakub Ondryáš, kterému vzali hattrick po jedné z vlastních branek Vizovic.“



Sestavy


SK Vizovice
M. Hrachový [-] - R. Punčochář [-] , O. Polách [-] , O. Hruzík [-] , J. Suchomel [-] - J. Fuksa [-] , R. Mikeska [-] , O. Štěpaník [-] , V. Jurečka [-] (77. V. Kojetínský [-] ) - M. Pšenčík [-] (68. J. Žažo [-] ) , D. Jurygáček [-] (46. T. Světlík [-] )

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] (80. R. Malina [-] ) - M. Polášek [-] , R. Petřek [-] , L. Juroška [-] (85. M. Křenek [-] ) , R. Balejík [-] - M. Fiurášek [-] , J. Vašut [-] , J. Vašek [-] (79. ) , L. Křenek [-] - P. Kubáň [-] , J. Ondryáš [-] (71. T. Závorka [-] )

ŽK: 59. T. Světlík , 84. R. Mikeska - 58. R. Balejík , 84. M. Fiurášek .
Hráči zápasu: J. Ondryáš .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dokoupil Tomáš - Kulhánek, Fiurášek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.