Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zašová vyhrála potřetí v řadě


Branky


0

Hrachovec v minulém kole překvapivě na domácí půdě porazil Valašskou Polanku a do derby se Zašovou šel s jasným cílem – předposlední celek tabulky porazit. Zašová však změnila trenéra a v posledních dvou duelech vybojovala plný počet bodů. Domácí se nakonec v derby radovali z výhry 4:2 a připsali si třetí výhru v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černobila s Chlevišťanem zařídili vedení domácích

Domácí hráči vstoupili do utkání lépe a zaslouženě se dostali do vedení. V 8. minutě se po zaváhání Vaigla dostal do zakončení Bedřich Černobila a bylo to 1:0. Hosté se nestihli pořádně ani rozehřát a bleskově prohrávali již o dvě branky, ve 13. minutě totiž zvyšoval kapitán Chlevišťan – 2:0. Hrachovec potřeboval vstřelit korigující branku a to se mu nakonec povedlo, sedm minut před koncem první půle totiž hlavou snížil Michal Orság – 2:1. 

Baran neproměnil pokutový kop

Hrachovec šel do druhé půle s cílem vyrovnat a také začal aktivněji. Na gól se čekalo až do 70. minuty, po tlaku Hrachovce následovala penalta na druhé straně, kterou proměnil svým druhým gólem v utkání Chlevišťan – 3:1. Neuběhla ani minuta a hostům se povedlo snížit, hlavou nepříznivý výsledek korigoval David Varga – 3:2. Bláznivá pětiminutovka nakonec nabídla ještě jeden gól, Sekyrův pokus totiž i s přispěním Konvičného doputoval až za záda bezmocného Brázdila – 4:2. Hosté měli ještě možnost snížit a zabojovat o cenný bod, ale Baran nařízenou penaltu neproměnil. Zašová tak udržela vedení a nakonec si připsala další 3 body za výhru 4:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Hrachovec
Dušan Janošek - vedoucí mužstva: "Ze začátku byla Zašová lepší, ale po gólu na 2:1 jsme je začali tlačit. V druhé půli jsme byli lepší, ale naše nedisciplinovanost a neproměněná penalta nás stály body."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - J. Sekyra [-] , J. Podzemný [-] , M. Štěpán [-] - J. Telecký [-] , J. Pavlica [-] , J. Chlevišťan [-] , B. Černobila [-] , J. Šuler [-] - B. Trtík [-] , J. Pobořil [-]

SK Hrachovec
T. Brázdil [-] - R. Vaigl [-] , M. Konvičný [-] , M. Cahlík [-] , M. Vaigl [-] - D. Volek [-] , R. Ondroušek [-] , M. Jež [-] , D. Varga [-] - M. Orság [-] , M. Baran [-]

ŽK: 44. M. Štěpán , 56. J. Pavlica , 70. J. Pobořil , 89. B. Trtík - 33. M. Vaigl , 43. M. Konvičný .
Hráči zápasu: J. Chlevišťan .
Místo: Zašová. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.