Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Lhot byla úspěšnější Lhota u Vsetína


Branky


12. O. Lukáč , 48. P. Orság , 60. J. Doležel , 69. O. Lukáč , 76. O. Lukáč , 79. D. Vráblík - 23. O. Zimek (p.) , 71. O. Filák
0

Víkendové 11.kolo nabídlo i souboj Lhot – Lhota u Vsetína se na svém hřišti utkala s Francovkou. Po vyrovnaném prvním poločase se domácí nakonec rozstříleli a zvítězili jednoznačně 6:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí spálili několik příležitostí

Hosté přijeli do Lhoty bez šesti důležitých hráčů, což se na výsledku a výkonu výrazně projevilo. Domácí se ujali vedení už ve 12.minutě, kdy se po dorážce poprvé prosadil Ondřej Lukáč – 1:0. Ve 23. minutě se hostům povedlo vyrovnat, po ruce ve vápně nařízenou penaltu totiž proměnil nestárnoucí Ota Zimek – 1:1. Hosté i nadále hořeli v obraně a domácí si dělali, co chtěli. Lhota u Vsetína však nedokázala proměnit své tutové šance, a tak skončil poločas pro hosty milosrdným výsledkem 1:1. 

Lukáč hattrickem výrazně přispěl k výhře

V druhém poločase domácí zabrali ještě více a dočkali se druhé branky z kopačky Petra Orsága – 2:1. Domácí ovšem i nadále pokračovali ve festivalu zahozených šancí, přesto se jim podařilo zvýšit na 3:1. V 60.minutě se totiž do zakončení dostal Doležel, který střelou k tyči dostal domácí do dvougólového trháku. Za dalších devět minut později se ke slovu opět dostal kanonýr Ondřej Lukáč, jenž využil brejkovou situaci a bylo to 4:1. Hosté ještě vykřesali malou naději, když se v 71. minutě trefil Ondřej Filák – 4:2. To bylo však od hostů vše. Domácí nenechali nic náhodě a přidali nakonec ještě dva góly. Psala se 76.minuta, k balonu se opět dostal forvard Lhoty Ondřej Lukáč, který završil hattrick – 5:2. Domácí se s hosty nepárali a nakonec jim přidělili ještě jeden gól, když se po pěkné individuální akci prosadil Vráblík – 6:2. Lhota tak výborně zareagovala na prohru v Lidečku a Francovku rozdrtila 6:2. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "V první půli jsme měli několik tutovek, ale nedokázali jsme je dát. Ondra Lukáč nás dostal do vedení, ale kvůli ruce ve vápně jsme inkasovali z penalty. V druhém poločase už nám to šlo lépe, i já jsem dal gól, zápas uzavřel pěknou akcí Vráblík."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Přijeli jsme do Lhoty bez šesti hráčů, což výkon hodně ovlivnilo. Vzadu jsme hodně hořeli a nakonec můžeme být rádi, že jsme nedostali desítku."



Sestavy


FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - J. Čala [-] , M. Karlík [-] , T. Juřica [-] , O. Blažek [-] - D. Jančina [-] (68. O. Zeťák [-] ) , J. Doležel [-] , D. Vráblík [-] , P. Orság [-] (71. P. Kulhaj [-] ) , D. Zgarba [-] - O. Lukáč [-]

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - M. Matůš [-] , P. Pukýš [-] , L. Filák [-] - M. Kindl [-] , R. Zimek [-] , J. Daněk [-] , M. Kuriš [-] (46. J. Kořenek [-] ) , R. Chmela [-] - O. Zimek [-] , O. Filák [-]

ŽK: 16. D. Zgarba , 56. T. Juřica , 77. O. Zeťák - 87. P. Pukýš .
Hráči zápasu: O. Lukáč .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nevrla Jiří  - Lukáš, Bambuch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.