Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hutisko doma rozdrtilo oslabenou Jablůnku


Branky


0

Hutisko na svém hřišti přivítalo v rámci 11.kola Jablůnku. Domácí chtěli pozitivně zareagovat na prohru ve Francově Lhotě, což se mělo povést právě proti Jablůnce, která do Hutiska přijela pouze v deseti. Hutisko si nakonec mile rádo zastřílelo a nakonec zvítězilo 7:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili hned čtyřikrát

Jablůnka přicestovala do Hutiska ve výrazně oslabené sestavě. V 10. minutě se ke svým svěřencům přidal trenér Aleš Vyškovský a hosté tak mohli hrát v plném počtu. Hutisko v utkání také postrádalo několik hráčů, a proto do sestavy áčka nakoukli také dva hráči z rezervního týmu. Diváci nemuseli na gól čekat dlouho, Tomáš Kozák využil patnácti hráčů ve zdi a gólem z přímého kopu otevřel skóre – 1:0. O šest minut později byl náskok Hutiska dvoubrankový, Robert Křenek dostal do vápna centr a hlavou usměrnil míč do sítě – 2:0. O dalších pět minut později se domácí radovali potřetí. Josef Koláček dokonale využil malého vzrůstu brankáře Dančáka a lobem z šestnáctky zvýšil na 3:0. První poločas nakonec nabídl ještě jednu trefu, když se podruhé v zápase prosadil kanonýr Robert Křenek – 4:0. 

Hutisko nakonec nadělilo Jablůnce sedm fíků

Oslabení hosté se téměř na nic nezmohli, a tak se jen čekalo na to, kolik gólů se domácím podaří vstřelit. Těsně po začátku druhé půle Hutisko udeřilo popáté. Lukáš Klimek si na malém vápně zpracoval míč svou slabší pravou nohou, nahodil si jej na levou a Dančáka překonal popáté – 5:0. V dresu hostí vyčníval pouze útočník Horák, kterého však nikdo ze spoluhráčů nenapodobil. Jablůnce se nakonec podařil vstřelit čestný gól, po faulu Talpy totiž penaltu proměnil Aleš Vyškovský – 5:1. Šestý zářez mohl přidat Talpa, ale jeho akrobatické zakončení z velkého vápna skončilo mimo. V 79. minutě se Hutišťané přece jen dočkali další trefy, Marek Talpa se postavil k nařízené standardní situaci, ze které se nemýlil – 6:1. Poslední hřebík do rakve Jablůnky zasadil druhým gólem v zápase Josef Koláček střelou k levé tyči – 7:1. Oslabená Jablůnka na Hutisku vůbec nestačila a domů odjela s debaklem 7:1. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu: "Chybělo nám hodně hráčů, a tak se do sestavy také dostali dva hráči béčka, kteří vůbec nezklamali. Hosté se tempa drželi snad jen úvodní čtvrthodinu, ale pak jsme začali střílet góly. Hrálo se vlastně jen na jednu branku, z Jablůnky vyčníval snad jen Horák, ale ostatní se k němu moc nepřidali."




Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] , R. Křenek [-] , D. Martinát [-] , P. Košárek [-] - D. Baroš [-] , M. Talpa [-] , T. Kozák [-] (82. J. Bukovjan [-] ) , J. Koláček [-] - L. Klimek [-] (76. M. Zůbek [-] ) , R. Křenek [-]

FK Jablůnka
L. Dančák [-] - P. Brodek [-] , P. Sehnal [-] , M. Václavík [-] - R. Čotek [-] , P. Nikodem [-] , J. Smílek [-] , R. Biel [-] , J. Orság [-] - A. Vyškovský [-] , L. Horák [-]

ŽK: 70. D. Martinát , 75. D. Baroš .
Hráči zápasu: J. Koláček , R. Křenek .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nuc Jiří - Pavlát, Sýkora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.